Taxa de participare la concursul de rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină, medicină dentară şi farmacie redusa la 360 lei

Ministerul Sănătăţii anunţă că taxa de participare la concursul de rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină, medicină dentară şi farmacie, care va fi organizat pe 25 noiembrie, a fost redusă de la suma de 500 lei la 360 lei/participant.

Pentru acest an, organizatorii concursului au propus Ministerului Sănătăţii o sumă majorată, de 500 lei/participant. În urma sesizărilor primite, dar şi a discuţiilor purtate cu organizatorii şi reprezentanţii studenţilor, am stabilit o taxă redusă la valoarea de 360 lei/participant”, au declarat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES.

La fel ca anul trecut, concursul se va desfăşura, descentralizat, în şase centre universitare din ţară, Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Tîrgu Mureş, Timişoara şi Craiova, pentru toate domeniile, respectiv medicină, medicină dentară şi farmacie.


 
Taxa de participare la concursul de rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină, medicină dentară şi farmacie redusa la 360 lei
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*