Testele zilnice la care ne supun femeile! Tu stii sa le treci cu brio?

De ce femeile elaboreaza continuu teste? Care este scopul lor? Raspunsul este mai simplu decat iti imaginezi tu. Pentru siguranta lor!

Un prieten de-al meu, foarte iscusit in arta de a cuceri femeile, mi-a spus acum cateva zile ca el a invatat tot ceea ce stie despre femei de la o tipa de 19 ani. Aparent intr-o discutie de-ale lor pe tema relatiilor, tipa i-a spus ca din punctul ei de vedere treaba femeii este sa incerce mereu sa preia controlul, iar a barbatului sa nu lase acest lucru sa se intample.

Acest prieten a ajuns in urma acestei discutii, la urmatoarea solutie: dominarea de convenienta. Adica s-o lasi pe ea sa creada ca te domina, dar sa fii cel care conduce. N-o lasa sa vada nicio urma de disperare sau suferinta. Se pare ca aceasta solutie functioneaza foarte bine daca ma gandesc la lista cuceririlor lui.

Femeile testeaza puterea de dominare a barbatilor pentru ca le place sa se simta in siguranta. N-o sa te intrebe niciodata daca vei tine piept tuturor pentru tine, insa te va testa sa vada daca te vei lupta cu toti pentru ea.


Mai functioneaza replicile de agatat?

Replicile de agatat si-au pierdut din famec. In acelasi timp, nu te poti indrepta spre EA fara sa n-ai nici macar un cuvant de spus.

Solutia este foarte simpla: Inventeaza-ti propriile replici, fara a fi grosolan sau excesiv de libidinos. Femeile sunt adeptele echilibrului. Daca te place, te va testa. Cum? Va raspunde ironic sau nu acestor tehnici ale tale de agatat si-ti va studia reactiile. Daca ti-ai invatat textul de acasa si ramai fara cuvinte, in mod evident nu vei face o impresie buna. Daca insa esti inventiv si jovial, o vei cureri. Si vei trece testul!

Contactul vizual

Stiu ca devine sacaitoare treaba asta cu contactul vizual dar, se pare ca acesta este un alt mod prin care tu esti testat. Daca intr-un club, cafenea, etc. o tipa te fixeaza, iar tu te uiti pret de cateva secunde la ea si apoi rupi acest contact, vei pica testul. Daca nu iti placea tipa, e ok. Dar daca iti placea si ai ratat sansa doar pentru ca nu ai stiut ca are o importanta atat de mare? Acum stii si poti reactiona conform dorintelor ei.

Testele Ei sunt la fiecare pas. E datoria ei sa le lanseze. Datoria ta e sa le treci! Si nu oricum, ci cu brio!


 
Testele zilnice la care ne supun femeile! Tu stii sa le treci cu brio?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*