Tineret în mişcare vine la Bucureşti cu un eveniment interactiv

Tineret în mişcare va fi prezent în capitala României pentru a prezenta programele Uniunii Europene în domeniul educaţiei şi tineretului.

Când: 27-28 septembrie 2012; orele 14:00 -23:00
Unde: Parcul Tineretului

Tineret în mişcare – o iniţiativă UE – vine în Parcul Tineretului, Bucureşti, România, în perioada 27-28 septembrie 2012. Tinerii vor avea posibilitatea de a participa la numeroase workshop-uri, spectacole de teatru, dezbateri educaţionale şi multe alte activităţi interactive! Oaspeţii evenimentului vor fi invitaţi să-şi testeze cunoştinţele despre UE în cadrul unui chestionar distractiv. Actorul român Dragoş Bucur este ambasadorul proiectului Tineret în mişcare pentru România şi, pe durata celor două zile, va prezenta implicarea sa în această campanie. Activităţile fiecărei zile se vor încheia cu un concert în care vor cânta formaţii româneşti de succes, precum „Butterflies in my Stomach”, „Les Elephants Bizzares” etc.

Evenimentul Tineret în mişcare oferă o şansă unică de a descoperi şi de a învăţa mai multe despre oportunităţile tinerilor de a-şi petrece o parte din educaţie sau instruire în străinătate, pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile sau pentru a obţine unele noi. Evenimentul va include o zonă informativă, unde vizitatorii vor afla mai multe despre diferite proiecte. Veţi găsi suficient spaţiu şi oportunităţi pentru a discuta cu persoane care au beneficiat deja de fonduri UE pentru studii, voluntariat sau lucru în străinătate.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul Tineret în mişcare, vă rugăm să faceţi clic aici: http://europa.eu/youthonthemove


 
Tineret în mişcare vine la Bucureşti cu un eveniment interactiv
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*