om de afaceri

O tinuta business, bine aleasa pentru o negociere a salariului poate fi un atu de nedepasit!

Gandeste-te ca intotdeauna va exista un moment in care vei fi nevoit sa iti negociezi salariul.

Mai gandeste-te si cum ar fi sa achizitionezi un lucru care nu arata bine la un pret mai mare decat ar trebui.

Intotdeauna trebuie sa te pui in locul celui care te intervieveaza si sa te gandesti la ceea ce te-ar astepta. Astfel, vei avea un camp mai mare de bataie.

Exista cateva reguli foarte simple si de bun simt care te pot ajuta sa iti conturezi o imagine convenabila numai prin simpla alegere a hainelor pe care le imbraci. Nu te gandi sa ceri o marire de salariu daca porti: culori puternice, butoni sau nasturi prea mari, tricouri, sandale sau pantaloni sport, tricouri imprimate cu mesaje ori desene care pot ofensa.

In ceea ce priveste igiena personala, importanta pentru toate nivelurile ierarhice, nu se poate face nici o concesie: dus sau/si baie zilnic, deodorant si parfum de calitate, cu masura.

Hainele simple, elegante, cu o linie clasica, trebuie sa fie insotite de un aspect ingrijit si curat, de unghii scurte sau de o respiratie proaspata si de un parfum discret. Combinand toate aceste caracteristici intr-un ansamblu adecvat cu locul tau de munca, vei castiga bile albe la capitolul imagine.


 
Tinuta business impecabila - un pas spre un salariu mai mare
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*