Top Bond Girls - femeile care au jucat in filmele cu James Bond

Student pe net te poarta inapoi in timp, pe vremea cand 007 domnea peste box-office si detinea monopolul frumusetilor.

A fi Bond Girl in zilele noastre constituie o rampa de lansare in cariera de actrita, iar de acest avantaj profita atat tinerele actrite mai mult sau mai putin cunoscute, dar si modelele care isi incearca norocul pe platourile de filmare.

In trecut, a fi Bond Girl asigura din prima statutul de icon in cinematografie (dar sa nu uitam ca pe vremea aceea, performantele actoricesti se masurau dupa standarde diferite in cazule barbatilor si femeilor!).

Ca sa devina o Bond Girl din categoria personajelor pozitive, actritele trebuie sa fie frumuseti convetionale, cu o alura blanda si supusa, din categoria \”regina balului de absolvire\”.

Fetele rele, cele care il iubesc pe Bond, dar totusi ii pun gand rau, sunt mereu alese din randul frumusetilor exotice, neconventionale, iar charisma este obligatorie.

Portret-schita al unei candidate Bond Girl

– recunoscuta pentru frumusetea ei
– tanara model sau actrita in curs de afirmare
– specialista in tehnici de spionaj, manevrarea armelor, arte martiale
– indragostita de Bond (marturisit sau nu)
– un talent personal original pe care sa il reprezinte credibil (de exemplu Xenia Onatopp isi ucidea inamicii sugrumandu-i cu coapsele)

Noi le-am ales pe fetele Bond care se suprapun cel mai bine cu modelul femeii moderne puternice, increzatoare in calitatile lor, stilate in orice imprejurari si tenace. De aceea, pe locul 1 in topul nostru se situeaza Ursula Andress.


 
Top Bond Girls - femeile care au jucat in filmele cu James Bond
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*