Tor download - instalează un browser  care iti garanteaza securitatea maxima pe internet!

O cantitate surprinzatoare de informatii despre tine poate fi adunata in timp ce faci surfing pe Internet, incluzand sistemul de operare, siteurile recente, locatia geografica, chiar si compania la care lucrezi. Pentru a iti pastra aceste informatii private, incearca Tor, un software gratuit ce iti protejeaza anonimitatea pe Internet.

Click aici pentru a obtine ultima versiune Tor – free download

Tor este un sistem care, dacă este folosit cum trebuie, vă asigură anonimitatea online indiferent de cine va urmareste! Inca nu exista o solutie pentru a decripta aceasta conexiune, asa ca putem spune ca este cea mai sigura din lume!

Tor Project a fost iniţial un proiect creat de Laboratoarele de Cercetare ale Marinei Americane pentru a proteja comunicaţiile online ale organizaţiilor guvernamentale din SUA. Acum, acelaşi sistem este folosit la nivel global de jurnalişti, activişti, hackeri, agenţii guvernamentale şi o varietate foarte mare de internauţi care pun preţ pe anonimitatea activităţii lor online.

Deşi orice browser poate fi configurat să funcţioneze pe reţeaua Tor, cea mai eficientă cale pentru a profita de securitatea oferită de acesta este să descărcaţi un Tor Browser Bundle. Acesta din urmă este la baza o versiune recentă portabilă de Firefox preconfigurată cu toţi parametri necesari pentru a vă asigura anonimitatea pe internet. Incoporează nativ extensia HTTPS Everywhere, a celor de la EFF, care încearcă să încarce de fiecare dată website-urile folosind standardul HTTPS, astfel, nu vă poate fi monitorizat traficul la nodul de ieşire din Tor.

Tor Browser Bundle se poate descărca de la adresa www.torproject.org. Este disponibil atât pentru Windows şi Mac OS X, cât şi pentru Linux. În circumstanţe extraordinare, tot de la această adresă puteţi descărca Tails, o distribuţie de Linux în formal Live CD/USB pe care o puteţi rula de pe un Stick USB pentru a nu lăsa nici o urmă pe computerul personal că aţi folosit vreodată Tor.


 
Tor download - instalează un browser  care iti garanteaza securitatea maxima pe internet!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*