Un englez sarbatoreste Craciunul in fiecare zi din an! Decoratiunile raman mereu puse!

In timp ce altii scapa de decoratiunile de Craciun pentru a nu lupta cu superstitiile, un britanic va continua sa sarbatoreasca Craciunul in fiecare zi, asa cum o face de 15 ani.

Andy Park, in varsta de 43 de ani, cunoscut drept „Domnul Craciun”, nu se teme de superstitia celei de-a dousprezecea nopti, referitoare la data de 6 ianuarie, potrivit careia vei avea ghinion daca pastezi decoratiunile de carciun dupa aceasta data.

Electricianul divortat se va bucura de Craciun mereu, atarnand beteala noua inainte de a se dedica rutinei zilnice care include placinte cu carne, curcan, sherry si a deschide cadourile pe care si le cumpara.

Ziua de 6 ianuarie este o zi trista pentru mine pentru ca ceilalti scot decoratiunile de Craciun si le arunca, a declarat Park. „Dar eu le voi pune pe cele noi pe care le-am cumparat la reduceri si voi face totul cat mai sarbatoresc posibil. Voi cotinua sa lupt pentru Craciun.”

Sarbatoarea continua a lui Park a inceput in iulie 1993 cand, simtindu-se deprimat, si-a impodobit casa cu decoratiunile de Craciun regasindu-si astfel buna dispozitie.

„Imi fac cadouri frumoase” a spus Park, „intr-un an am primit un Mercedes”.

Electricianul pleaca apoi pentru trei ore la serviciu si apoi revine acasa unde il asteapta o cina de Craciun, iar apoi urmareste traditionalul discurs de Craciun al reginei.


 
Un englez sarbatoreste Craciunul in fiecare zi din an! Decoratiunile raman mereu puse!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*