8:25
– A sunat un nefericit de la Personal, cica a uitat parola pentru sistem. Sfatul meu era sa foloseasca procedura speciala pentru recuperarea parolei – FDISK. Nefericitul mi-a multumit si a lasat receptorul. O Doamne, chiar si astfel de persoane  exista pe lume?

8:35
– A revenit tipul de la Personal. Problema cu parola era rezolvata, dar acum a aparut una noua – la bootare sistemul i-i raspunde „Error = accessing Drive 0”. I-am zis ca este o problema hard si ca are nevoie de un calculator nou.

9:15
– NAAAASOOOOLLLL…nefericitul pe care l-am macalarit la Counter era Sefu!!! A dat peste mine in birou suparat si nici nu a reactionat la Cel mai nou screen saver Double Twins Exctasy. De luni sunt evacuat de la firma.

10:00
– Fac ceea ce Mihai a facut alaltaieri, adica citesc anunturile cu oferta de job-uri si incerc sa sun la cateva alese de  mine. In pauza dintre telefoane fac ordine in macrou-ri Word – adaug comanda DeleteDocument.

11:15
– Am gasit un nou loc de munca. Adica este la fel cu ceea ce fac si aici, si inca mai este intr-o firma de soft care anul trecut a lansat pe piata un nou OS de calculatoare. I-mi iau la revedere si lansez in retea un worm si fac bagajele cu tot


 
Un job in IT Vineri
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*