Un nou program educational lansat de sefii Bursei din Sibiu (Sibex)

Exista deja discutii si parteneriate cu universitati si companii financiare din Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Constanta sau Ploiesti.

„Intentia noastra este sa prezentam oferta bursei din Sibiu la peste 100.000 de studenti in urmatorii doi ani”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Ovidiu Petru, directorul general Sibex

Proiectul educational “Academia Bursiera”, demarat de Sibex, a continuat cu al doilea eveniment educativ. Seminarul a fost organizat in parteneriat cu IFB Finwest si Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest din Timisoara si s-a derulat sambata, 16 februarie, in prezenta a peste 100 de studenti, masteranzi si doctoranzi dar si investitori de pe piata de capital.

Pe langa prezentari sustinute de oficialii Universitatii de Vest, Sibex si IFB Finwest, participantii au asistat si la un seminar de analiza tehnica aplicata, sustinut de dr. Mircea Dologa, specialist international in piete derivate, trader si trainer in Romania.


 
Un nou program educational lansat de sefii Bursei din Sibiu (Sibex)
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*