Un student din Timişoara prins când vindea 2,5 kilograme de cannabis unui ofiţer sub acoperire

Un student de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Timişoara, Andrei Alexandru Dagla (35 de ani), a fost prin în flagrant când vindea 2,5 kilograme de cannabis unui ofiţer sub acoperire.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)– Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Piteşti, l-au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Timişoara, urmare a efectuării unei livrări supravegheate, pe Dagla Andrei Alexandru, de 35 de ani, având asupra sa cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme cannabis.

Potrivit DIICOT, drogurile de risc au fost procurate din Valencia – Spania şi expediate în România prin intermediul unei firme de coletărie, fiind destinate comercializării în mediul studenţesc din municipiul Timişoara. Valoarea drogurilor este de aproximativ 40.000 de Euro. La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T., Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere, fără drept de droguri de risc, prev. de art. 3 alin. 1 şi art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.


 
Un student din Timişoara prins când vindea 2,5 kilograme de cannabis unui ofiţer sub acoperire
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*