Universitatea Alexandru Ioan Cuza - 21 de viitori studenţi Erasmus învaţă limba română

Începând din această săptămână, 21 de viitori studenţi Erasmus învaţă limba română la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul programului intensiv de limbă EILC.

Studenţii provin din Spania, Italia, Franţa, Polonia, Bulgaria şi Estonia şi urmează să efectueze un stagiu Erasmus la universităţi româneşti.

Cursurile de limba română, organizate de Catedra de Limbă Română pentru Studenţi Străini, în colaborare cu Biroul pentru Programe Comunitare, se desfăşoară până la data de 28 septembrie.

Prorgramul EILC (Erasmus Intensive Language Course) este finanţat de Comisia Europeană prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” organizează cursuri de limbă română pentru viitorii studenţi Erasmus încă din anul 1998. În România, doar alte opt universităţi organizează astfel de cursuri.

  • Universitatea Alexandru Ioan Cuza este parteneră în mai multe Proiecte Europene în cadrul Programului de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii (LifeLong Learning Programme).
  • Universităţii Alexandru Ioan Cuza i-a fost acordată de către Comisia Europeană Carta Universitară Erasmus extinsă pentru perioada 2007-2013, EUC number: 45820-IC-1-2007-1-RO-ERASMUS-EUCX-1, Erasmus Code: RO IASI02.

 
Universitatea Alexandru Ioan Cuza - 21 de viitori studenţi Erasmus învaţă limba română
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*