Universitatea Bucureşti: campanie umanitara pentru salvarea profesoarei Adela Rogojinaru diagnosticată cu cancer

Universitatea Bucureşti anunţă lansarea unei campanii umanitare pentru salvarea profesoarei Adela Rogojinaru – conferenţiar doctor la Facultatea de Litere, care a fost diagnosticată cu cancer de piele cu metastaze şi are nevoie urgentă de tratament cu citostatice.

„Universitatea din Bucureşti anunţă, prin decizia Consiliului de Administraţie din data de 5 septembrie 2012, campania umanitară de strângere de fonduri pentru un membru marcant al comunităţii sale academice, dna Adela Rogojinaru, conferenţiar doctor la Facultatea de Litere . Vă cerem sprijinul financiar pentru doamna Adela Rogojinaru, om cultivat şi drept, de o onestitate şi o decenţă remarcabile, bun specialist şi bun dascăl totodată, şi, în egală măsură, apropiată de studenţi. În aproape 20 de ani de activitate universitară, a pregătit generaţii întregi de studenţi în domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice şi a muncit cu foarte multă dedicaţie pentru învăţământul universitar”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, joi, de UB.

Potrivit sursei citate, boala profesoarei poate fi tratată printr-o intervenţie agresivă cu Zelboraf, tratamentul cu citostatice, recomandat în regim de urgenţă, fiind de ultimă oră şi acordând 80% şanse ca tumora să se restrângă, iar durerile să se diminueze considerabil.


 
Universitatea Bucureşti: campanie umanitara pentru salvarea profesoarei Adela Rogojinaru diagnosticată cu cancer
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*