destinatii extreme

Nu stiu cati cred in reincarnare, dar sunt convinsa ca nu multi, asa ca e bine sa ne gandim ca o singura viata avem si trebuie sa o traim din plin!

Daca ai doza necesara de curaj, noi iti recomandam cateva destinatii unde sa ai parte de experiente unice.

Ciclism

Daca esti pasionat de ciclism, incearca sa practici acest sport in conditii extreme. Iti recomandam La Paz, Bolivia. Drumul de munte ingust care leaga La Paz de Coroico este denumit „El camino de la muerte” sau „Drumul mortii”. Cadeeee!

Rafting

Daca te tenteaza sa faci rafting, iti recomandam fluviul Zambezi din Africa, unde este situata si cascada Victoria. Exista trei rute denumite special pentru a ademeni curajosii: pacatosii pot sa aleaga „Drumul spre iad”, cei care se simt curati ca lacrima, „Scara catre Rai”, iar cei care vor sa scape doar cu o sperietura pot sa aleaga „Mama”. Probabil asta vor si striga atunci cand vor vedea ca langa ei inoata crocodilii.

Curse cu tauri

Pentru cursele cu tauri, chiar daca nu ajungi in Spania, poti sa incerci sa le pui in practica la tara. Sunt sigura ca ai vazut o gramada de emisiuni la Discovery despre aceasta traditie a spaniolilor care provoaca taurii pe strazi inguste fara sa le fie teama ca ar putea sfarsi tragic.

Rodeo

Tot daca nu ai frica de tauri, poti sa incerci sa practici rodeo in America. Totusi ca sa nu risti prea mult din prima poti sa te antrenezi intai prin barurile americane pe un taur mecanic. In realitate, nu cred ca mai este prea distractiv dupa ce cazi de pe spinarea taurului.

Traversatul strazii?

Tot un sport extrem poate sa fie pana la urma si traversatul strazii in China sau Cairo, unde datorita numarului mare de masini, nu prea se mai tine cont de pietoni. Daca vrei sa traversezi strada, trebuie sa-ti asumi un mare risc si sa speri ca moartea este la o bere (ca in reclama de la berea Guinness).

Bolivia: El camino de la muerte – video


 
Vacante extreme - destinatii unde sa ai parte de experiente unice
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*