WelcomEurope este o bază de date la nivel european care furnizează informaţii referitoare la posibilităţile de obţinere de fonduri europene pentru programe de cooperare în diferite domenii, printre care: economie, finanţe, management, mediu înconjurător, sănătate, comunicare, cultură, media, etc.

Site-ul www.welcomeurope.com oferă informaţii complete privitoare la acţiunile care pot fi finanţate, sumele ce pot fi primite, procedura de aplicaţie, etc.

Creată în 2000, Welcomeurope reuneşte o echipă multiculturală concentrată în jurul a 3 fondatori francezi şi olandezi.

Fondatorii Welcomeurope s-au dedicat de peste 20 ani provocărilor concrete legate de integrarea europeană. Echipa dinamică şi pasionată pe care o dirijează este animată de dorinţa de a sprijini actorii profesionali prin furnizarea de instrumente şi servicii adaptate nevoilor lor.

Welcomeurope a dezvoltat trei domenii de expertiză :

ASISTENŢĂ – CONSULTANŢĂ
Welcomeurope asistă profesioniştii în dezvoltarea unei strategii şi a unei metode operaţionale. Welcomeurope este, de asemenea, utilizată în mod regulat în achiziţiile publice pentru a sprijini autorităţile locale şi ministerele în gândirea lor şi pentru a le ajuta la punerea în aplicare şi la evaluarea dispozitivelor lor de finanţare.
FORMARE
Welcomeurope proiectează şi realizează numeroase cursuri de formare; echipa transferă astfel cunoştinţele sale tehnice şi practice! Pe lângă cele 90 de sesiuni de formare propuse de către Welcomeurope în fiecare an la Paris, Bruxelles, Milano şi Varşovia … echipa realizează sesiuni adaptate pentru multe organizaţii din întreaga Europă.
INFORMARE-MONITORIZARE 
 Welcomeurope are un rol unic în monitorizarea programelor.

 
WelcomEurope - Subvenţii europene, fonduri europene, subvenţii şi programe de finanţare europene
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*