www.studentulanului.ro -  cei mai buni studenţi de la arhitectură, drept, medicină, economie sau jurnalism şi comunicare

Scopul proiectului este de a promova şi totodată de a le recunoaşte meritele celor mai buni studenţi de la arhitectură, drept, medicină, economie sau jurnalism şi comunicare, acelor tineri care demonstrează că ştiu să răspundă provocărilor propuse atât de reprezentanţi de renume ai universităţilor, cât şi ai celor de pe piaţa muncii. Ultima zi de înscriere este 12 mai.

Proiectul organizaţiei „Voluntari pentru Idei şi Proiecte” a ajuns la cea de-a X-a ediţie şi se adresează celor mai buni studenţi din cinci domenii diferite: Arhitectură, Drept, Medicină, Economie sau Jurnalism şi Comunicare. Participând la „Studentul Anului” aveţi şansa să fiţi jurizaţi de profesionişti în domeniu şi să câştigaţi Trofeul Studentul Anului.

Premiul cel mare este în valoare de 1.500 de euro. Completaţi formularul de înscriere şi rezolvaţi, până pe data de 12 mai 2013, tema specifică uneia dintre cele 5 (cinci) categorii.

Cum te înscrii la Studentul Anului 2013

1. Rezolvă tema propusă pentru una din cele cinci categorii.

2. Completează formularul de înscriere.

3. Trimite ambele documente pe mail la adresa categoriei la care vrei să participi.

TEME DE CONCURS:

Arhitectură: Reinventarea magazinului București într-un HUB Urban.

Drept: Schimbări legislative în sprijinul dezvoltării economice și sociale a României.

Economie: Cauzele actualei crize economice.

Jurnalism și Comunicare: Imaginea starului TV în contextul promovării de marcă.

Medicină: Beneficiile utilizării medicamentelor generice.

Pentru mai multe informaţii privitoare la competiţie şi la regulamentul concursului, accesaţi site-ul: www.studentulanului.ro. Termenul limită de predare a aplicaţiilor este 12 mai 2013.


 
www.studentulanului.ro -  cei mai buni studenţi de la arhitectură, drept, medicină, economie sau jurnalism şi comunicare
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*