Yahoo vs. Google

Doua dintre mega corporatiile Internetului, Google si Yahoo, se vor infrunta in mod direct „pe teren neutru” – Romania. Yahoo va numi in tara, pana la finalul anului, un country content manager, a spus Mihai Fanache, managerul Media Cafe, unic reprezentant de vanzari al Yahoo in tara.

Conferinta Google Romania

Miercuri, Google si-a anuntat intrarea in Romania printr-un birou local, operatiunile urmand a fi coordonate de Dan Bulucea, fost executiv al Microsoft.

„A nu se confunda ‘country content manager’ cu ‘country manager’, este altceva. Noul angajat local al Yahoo va fi roman si se va ocupa, dupa cum ii spune si titulatura, de managementul continutului pe un nou site ce urmeaza a fi lansat – ro.yahoo.com”, spune Fanache.

In prezent, ro.yahoo.com redirectioneaza catre domeniul uk.yahoo.com. Yahoo are mai multe site-uri localizate, precum ca.yahoo.com (cu continut dedicat Canadei) sau fr.yahoo.com (Franta), site-uri pe care sunt afisate servicii ale companiei americane precum si un flux de stiri.

Proiectul ro yahoo este unul ce a fost amanat de ceva vreme deja, sa vedem ce aduce viitorul si Yahoo – aflata aproape de faliment, pentru Romania.


 
Yahoo Romania vs. Google Romania
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*