Cine se afla in spatele studentpenet.ro?

“ Articolele de pe site si intreg websitul Student pe net sunt administrate de o echipa talentata de studenti. Proiectul a fost creat si este condus in prezent de catre un absolvent masterand al Facultati de Matematica si Informatica, Ovidius – Constanta”

Leescu Ionut, Project Manager
Despre

Despre

Despre

Vino si tu:


Te asteptam,

Devenind membru(a) a site-ului Student pe net poti sa comentezi fiecare articol, sa vorbesti cu ceilalti membri ai retelei noastre, sa iti faci noi prieteni si prietene. Daca crezi ca poti sa scrii articole despre teme precum IT, viata din campus, cariera, frumusete, lifestyle, dieta, gastronomie, relatii de cuplu, vedete, divertisment, recenzii de filme sau seriale, despre cluburile pe care le-ai vizitat, restaurantele in care ai mancat sau locurile prin care ai fost atunci te asteptam alaturi de echipa Student pe net Creaza-ti GRATUIT un cont pe site si bucura-te de experienta senzationala!

Enjoy Student pe net

Viziunea noastra..

“Am creat acest site pentru a veni in sprijinul vostru. Sper sa va ajute cat mai mult cu problemele vietii de student si de ce nu, sa va ofere sfaturi, idei de reala importanta.Este un proiect destul de dificil si unic in felul lui, pentru care avem nevoie de ajutorul vostru din plin.Ideea este sa realizam o comunitate puternica, sa ne putem ajuta intre noi, sa publicam cursuri, stiri din facultate, stiri din camin, informatii necesare pentru toti.
Acum suntem constienti ca sunt multe multe greseli pe site si poate nu toate lucrurile functioneaza asa cum am vrea dar, tineti cont ca este nevoie de timp, bani si multa munca pentru a tine studentpenet.ro pe picoare.Sa speram ca o sa reusim…”

Retea sociala pentru studentul roman

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente.
Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Resurse de calitate gratuite

Avem in jur de 4000 de articole super tari grupate in 100 de categorii de interes. Student pe net iti ofera toate noutatile din facultatea ta: cursuri, comunicate, burse, examene. Plus sute de articole din cele mai diverse domenii


Ar fi bine sa intri si pe Ajutor sa citesti Regulile sau fii activ: discuta pe Forum, scrie pe Blog !

Bucura-te de experienta Student pe net! Va multumim pentru interesul si sustinerea acordata si va asiguram ca impreuna cu voi vom fi cei mai buni !!