Categorie Loc: BaruriEtichete Loc: Arts & Entertainment
Loading...

2 recenzii la „CLUB TEXAS”

Mediocru
3
2 reviews
5
4
3
2
1
  • UnOarecare

    Un local foarte palcut pentru clienti, dar mare atentie petru fetele ce doresc sa se angajeze in acest club. Patronul clubului, un anume domn Stefan , are obiceiul (obicei e putin spus, mai degraba mania) de a face avansuri tuturor angajatelor lui, si chiar de a le hartuii sexual pe acestea. Daca nu dati curs avansurilor lui de libidinos, va penalizeaza la salariu pe varii motive inchipuite si incearca din toate puterile sa va faca cat mai mult stres nervi pe parcursul programului.In concluzie, daca doriti un salariu decent pe un program de munca aproape silnic dar cu anume bonusuri in functie de cat sunteti dispuse sa acceptati din partea acestui bosorog excitat , acest job este perfect !

  • cam vechi locul dar preturi bune!

    Un loc bun daca esti student in regie si ai chef sa „dai o bila!” Chiar daca pare putin cam invechit totul au preturi studentesti si chiar se merita pentru bowling sau mese

Lasa un comentariu

Alege o nota
Per General
Trage fisierele aici

OR

Tip fisiere permise .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Trageți și plasați fișierele pentru a rearanja ordinea

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont