• 10410540_941199215994331_250217870177205047_n

Categorie Loc: BaruriEtichete Loc: Arts & Entertainment

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
 • Cele 27 mese de biliard fabricate de Brunswick Billiards – cel mai mare producator, in doua modele diferite:Gold Crown III si Centurion, si o masa de snooker Riley ofera clubului o nota de finete si o notorietate de care se bucura inca de la inceputurile sale, cand se numara printre singurele cluburi de bowling si biliard din sud-estul Europe.

  De asemenea o alta experienta placuta ce poate fi traita este COSMIC BOWLING .Tehnologia patentata de BRUNSWICK, care face ca pista si bilele sa straluceasca la lumina UV se gaseste si in CLUB TEXAS.

  Mesele de ping pong reprezinta o alta atractie care scoate la iveala spiritul de invingator al fiecarui jucator in parte.

  De asemenea jocurile electronice de o varietate larga, unele avand si premii te fac sa revii si sa vrei sa iti mai incerci abilitatile.


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  0/5 (0 Reviews)
 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Rating general:

  Altele:

  Preturi
  Servicii

  2 recenzii la „CLUB TEXAS”

  1. UnOarecare CLUB TEXAS

   Altele:

   Preturi
   Servicii

   Un local foarte palcut pentru clienti, dar mare atentie petru fetele ce doresc sa se angajeze in acest club. Patronul clubului, un anume domn Stefan , are obiceiul (obicei e putin spus, mai degraba mania) de a face avansuri tuturor angajatelor lui, si chiar de a le hartuii sexual pe acestea. Daca nu dati curs avansurilor lui de libidinos, va penalizeaza la salariu pe varii motive inchipuite si incearca din toate puterile sa va faca cat mai mult stres nervi pe parcursul programului.In concluzie, daca doriti un salariu decent pe un program de munca aproape silnic dar cu anume bonusuri in functie de cat sunteti dispuse sa acceptati din partea acestui bosorog excitat , acest job este perfect !

  2. cam vechi locul dar preturi bune! CLUB TEXAS

   Un loc bun daca esti student in regie si ai chef sa „dai o bila!” Chiar daca pare putin cam invechit totul au preturi studentesti si chiar se merita pentru bowling sau mese

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.