Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

  

Alege orasul tau de mai jos! Iti vom recomanda cele mai tari locuri:
Judet
Oras

  

 
 

Tu unde vrei sa ajungi astazi?

Esti foarte bine unde esti. Trebuie doar sa descoperi locurile din oras. Incepe astazi!

Bucureștiul, cunoscut pentru trecutul său plin de evenimente, este centrul economic și cultural al națiunii. Arhitectura sa elegantă, inspirată de francezi, a câștigat porecla Parisului de Est.


O mare parte din orașul vechi istoric a fost refacut sub fostul președinte Nicolae Ceaușescu și a fost înlocuit cu clădiri comuniste massive și pompoase. Vizitatorii nu pot pierde din vedere Palatului gigantic al Parlamentului. In alta ordine de idei Bucureștiul este un loc minunat dacă vă place carnea. Bucătăria tradițională românească și berea fină sunt motive bune pentru o sărbătoare. "Berlinul nou". "Micul Paris al Estului". Sau, pur și simplu, Bucureștiul. Insa capitala Romaniei este mult mai mult de atat. Este un oras fascinant, plin de contraste, combinand peste 500 de ani de istorie cu o identitate relativ moderna, glorioasa arhitectura Belle Époque cu blocuri de epoca comunista, parcuri impresionante fara sfarsit, cu piete publice uneori anoste, si localnici uimitor de progresiali alaturi de alti mai pragmatic sau mai de moda veche.

Unul dintre cele mai mari orase din Europa, Bucurestiul este o destinatie up-and-coming ce ofera o arhitectura unica, cartierele eclectice de explorat, arta stralucitoare a strazii, un oras vechi si frumos, plin de restaurant, cafenele, baruri si muzee interesante pentru a pastra orice persoana fericita.

Mai presus de toate, orașul vechi - numit și Lipscani după strada principală care traversează zona - a devenit zona de petrecere al orașului și, în orice noapte dată, veți găsi localurile pline ochi. Asadar Centrul Vechi din București ar trebui să fie cu siguranță pe itinerarul dvs. din oras și probabil veți petrece acolo ore bune de distractie . Străzile strâmte și pietruite sunt pline de baruri, cafenele, magazine și restaurante găzduite în clădirile restaurate din secolul al XIX-lea.

Intra in contul tau

sau

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont