Parerea ta conteaza !

Ce crezi despre siteul nostru ?


„Ne propunem sa facem un site pentru studentii din Constanta care sa contina cursuri , informatii folositoare, stiri din campus,  download gratis si cat mai multe articole de calitate care sa te ajute sa te descurci !”

Vreau sa vad impresii, sugestii, ce va place, ce nu va place, de ce reveniti, ce ati vrea sa vedeti mai des pe studentpenet.ro, ce ati vrea sa vedeti mai rar sau deloc ?!

Vrem PAREREA TA !!!


Sa vedem si noi ce asteptari aveti de la acest site: stiri, programe, filme, video, muzica, mai mult download, forum, cursuri…etc? Ce vreti voi sa gasiti pe site ca sa fie toata lumea multumita.Feedback-ul vostru este deosebit de important pentru evolutia site-ului.


Folositi formularul de comentarii pentru a ne trimite sugestiile voastre:

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.