[button link=”http://studentpenet.ro/signup/” type=”icon” icon=”people”]Fa-ti cont pe site [/button] [button link=”http://studentpenet.ro/profil/?u=Facultati_mai_BUNE” type=”icon” icon=”paper”]Scrie postarea! [/button] [button link=”http://studentpenet.ro/regulament-concurs-student-pe-net/” type=”icon” icon=”notice”]Regulament [/button] ..

 

1.Concursul „Student pe net” se va desfasura in perioada 1 august – 1 septembrie 2011 si se va incheia printr-o tragere la sorti efectuata cu ajutorul site-ului www.random.org, iar in urma acestei extrageri va fi desemnat castigatorul.

2.Premiul consta in parfumuri de calitate oferite de partenerul nostru www.parfumurirefan.eu Premiul este nominal!

3.Fiecare participant are dreptul sa se inscrie la acest concurs cu o singura adresa de e-mail. Folositi adrese de email reale deoarece vom notifica castigatorul via email.

4.O conditie esentiala de participare  la concursul „Student pe net” este ca cei care se inscriu sa aiba cont de utilizator pe siteul www.studentpenet.ro. De asemenea participanti vor trebui sa posteze pe profilul „Facultati_mai_BUNE” ce nu apreciaza la sistemul universitar romanesc.

5.Dupa efectuarea tragerii la sorti, care va fi realizata prin intermediul www.random.org, castigatorul va primi vestea cea buna prin adresa e-mail folosita la inregistrarea contului sau pe siteul www.studentpenet.ro
6.Castigatorul trebuie sa dovedeasca ca datele inregistrate in concurs coincid cu cele din actele de identitate. Daca cei desemnati drept castigatori nu pot face dovada acestui fapt, atunci va fi organizata o a doua tragere la sorti, tot prin intermediul site-ului www.random.org.
7.In privinta datelor personale, aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.
8.Numele castigatorului va fi adus la cunostinta publicului, in scopuri de promovare, prin mass media in modalitatile pe care Student pe net le va considera necesare, fara niciun fel de compensare.
9.Student pe net isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a concursului.

10.Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, intelegerea si acordul deplin fata de  normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare sau modificari ale acestui regulament.
11.Pentru detalii suplimentare si alte informatii, ne puteti contacta la adresa de e-mail contact@studentpenet.ro
12.Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila, sau, in cazul in care rezolvarea nu va fi posibila astfel, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Linkuri rapide:

[button link=”http://studentpenet.ro/signup/” type=”icon” icon=”people”]Fa-ti cont pe site [/button] [button link=”http://studentpenet.ro/profil/?u=Facultati_mai_BUNE” type=”icon” icon=”paper”]Scrie postarea! [/button] [button link=”http://studentpenet.ro/regulament-concurs-student-pe-net/” type=”icon” icon=”notice”]Regulament [/button]

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.