După două zile, 135 absolvenţi de liceu au depus dosare pentru admiterea la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Cei mai mulţi s-au îndreptat spre Facultatea de Ştiinţe, care are şi cele mai multe specializări (9). Unii dintre absolvenţii de liceu au venit să se intereseze de facultăţile Universităţii, dar nu şi-au putut depune actele pentru că nu au primit diplomele de absolvire a liceului.
De notat că la programele de masterat, în cele două zile, au fost depuse 40 de dosare ale unor absolvenţi de colegiu universitar.
În procesul acesta de depunere a dosarelor, pe lângă cadrele didactice universitare, s-au implicat şi 6 studenţi de la Liga Studenţilor, care oferă informaţii celor care doresc să urmeze cursurile Universităţii Alba Iulia.
Înscrierile pentru toate specializările se fac până în data de 26 iulie, la sediul Facultăţii de Teologie Ortodoxă (lângă Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”).

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont