Esit student in Bucuresti? Caut cazare? Nu stii cat  te va costa? In aceasta toamna, cei care isi permit sa stea la garsoniera vor plati intre 150 si 250 de euro, in functie de zona si de gradul de confort al apartamentului. In cazul in care e vorba de un grup de cel putin 2-3 studenti, varianta ar fi „traiul la comun” intr-o locuinta cu mai multe camere. Daca pentru doua camere preturile incep la 250 de euro si ajung chiar pana la 450 de euro, la apartamentele cu trei camere chiriile variaza intre 300 si 450 de euro.

Tinerii care au de gand sa caute o locuinta trebuie sa aiba o suma mai substantiala la dispozitie, intrucat mare parte a proprietarilor cer o luna avans, drept garantie. Daca alegeti prin intermediari, precum agentiile imobiliare, comisionul este de 50% din pretul chiriei pe o luna.

Pentru o garsoniera, trebuie sa stiti ca principalele criterii pentru pretul mai mare sunt cele legate de cartier, apropierea de metrou si, bineinteles, gradul de mobilare si utilare. Cele mai ieftine garsoniere sunt in zona Drumul Taberei-Militari, in timp ce cele mai scumpe sunt in centru la Unirii-Victoriei.

Chiria pentru o garsoniera la Piata Gorjului, la doua minute de metrou, va costa 150 de euro

Locuinta este confort 2, are 28 metri patrati, se afla la etajul 2 din 10 si este semimobilata. Suma de 200 de euro o veti da lunar si pentru o garsoniera la Piata Muncii, de 34 mp, etaj 9/10, semimobilata. Ceva mai scumpa, 210 euro, este chiria la o garsoniera in Militari-Lujerului. Aceasta se afla la etajul 3, intr-un bloc de 4 etaje, este decomandata, are centrala termica, termopan, usa metalica.

Chirie pentru studenti: Oferte cazare in Bucuresti pentru doua si trei camere

In ceea ce priveste apartamentele cu 2 camere, chiriile pentru ele se diferentiaza pe aceleasi criterii ca si in cazul garsonierelor. De exemplu, un apartament de doua camere, situat in zona Militari Gorjului, de 57 mp, la etaj 2/4, costa 250 de euro pe luna chiria. In schimb, un apartament situat in Drumul Taberei, pe Bulevardul Timisoara, mobilat si utilat complet, cu tv, masina de spalat si usa metalica, are un pret de inchiriere de 300 de euro pe luna.

Cazare studenti langa mall Vitan

Chiria unui apartament cu 2 camere situat langa mall Vitan, decomandat, amenajat la cheie, mobilat si utilat are o chirie de 300 de euro

Un astfel de apartament are 60 de metri patrati si este intr-un bloc construit inainte de 1990.

Aceeasi suma se cere pentru un alt apartament, de 60 de mp, in zona Mosilor, situat la parterul unui bloc construit in 1978. Spatiul locuintei este complet nemobilat.

Chiria unui apartament de trei camere in zona Camil Ressu (Titan) este de 275 de euro.

Acesta are 55 de mp, se afla la etajul 6 din 10, iar proprietarul pune la dispozitie o serie de electrocasnice precum fier de calcat, cafetiera, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, TV.

Cazare in Piata Romana

Cu mult mai scumpa este insa chiria unui apartament in Piata Romana – 450 de euro pe luna. Acesta este situat langa ASE, are 70 de mp, se afla la etajul 1 din 4, este renovat si utilat complet. De asemenea, aveti „la pachet” si un loc de pacare.

Si proprietarii apartamentelor cu 3 camere merg pe aceleasi criterii atunci cand vine vorba de chirii. De exemplu, pentru un aparatment de 78 de mp in 1 Mai – Ciuperca Bucuresti, situat la etajul 6 al unui bloc de 8 niveluri, veti scoate din buzunar 250 de euro. Acesta are geamuri termopan, usi din lemn si parchet si gresie. Printre electrocasnicele din dotare se numara masina de spalat rufe, frigider si aragaz.

Lacul Tei

Cu 50 de euro mai mult, adica 300 de euro, veti da pentru a inchiria trei camere in Lacul Tei.

Apartamentul are 75 mp, se afla la etajul 9/10, are usi interior din lemn, ferestre cu geam termopan, dar si parchet si gresie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont