În primul rând, în momentul în care ai constatat că nu mai ai carnetul de student oriunde l-ai căuta, dai o fugă la un ziar local unde ceri publicarea unui anunţ în care să îl declari pierdut. Pentru acest lucru vei plăti o taxă care diferă de la ziar la ziar.

La ce ziar local pot publica anuntul si cum arata un anunt in care declar pierdut un carnet de student?

Exemplu de ziar local: Esti student in Constanta, poti apela la ziarul Telegraf sau Cuget Liber.

Si exemplu de anunt: Declar pierdut carnet de student pe numele Popescu Ionescu, student in cadrul Universitatii Ovidius, Facultatea de Litere.

Anuntul dat in ziar apoi îl decupezi şi îl duci la secretariatul facultăţii împreună cu o chitanţă plătită la rectorat. La fel trebuie procedat şi dacă pierzi cupoanele de calatorie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont