Concursul de admitere la facultatile de la Universitatea Politehnica – Admitere 2012

În perioada 22 iulie personalul fiecărei facultăţi pregăteşte concursul propriu-zis.
Pe data de 22.07.2012, începând cu ora 14:00, pentru facultăţile la care se organizează examen scris, se publică pe această pagină sala de concurs în care este repartizat fiecare candidat.
În perioada 22 iulie, orele 12:00 – 18:00, 23 iulie, orele 8:00 – 9:00: verificarea de către candidaţi a exactităţii datelor înscrise în listă. Candidaţii au obligaţia de a aduce la cunoştinţa Comisiei locale de admitere eventualele neconcordanţe cu datele din fişa de înscriere sau faţă de actele depuse la dosar, cel mai târziu cu o oră înaintea începerii primei probe de concurs. După acest termen, nu se mai pot face modificări, de nici un fel şi pentru nici un motiv, ale datelor înscrise în listele afişate.

ATENŢIE! În sala de concurs este permis accesul doar cu actul de identitate, legitimaţia de concurs şi instrumentele de scris, eventual o sticlă de apă.
NU este permis accesul cu telefoane mobile, instrumente de calcul sau altfel de aparatură electronică.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont