Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Serviciile noastre sunt variate şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse (inclusiv cerinţe referitoare la vârstă).

Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui să vă creaţi un cont. Nu veţi putea utiliza contul altei persoane, fără permisiune. Pentru crearea contului, trebuie să oferiţi informaţii complete. Dumneavoastră sunteţi unic răspunzător de activitatea ce are loc în cadrul contului dvs şi trebuie să păstraţi securitatea parolei contului dvs. Trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dvs este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. Chiar dacă Student pe net nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, dvs ati putea fi răspunzător de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizată.

Autentificarea în Contul de Membru Student pe net se poate face in 2 feluri:

1) Prin intermediul formularului de înregistrare/autentificare;
2) Prin intermediul sistemului Facebook;

Membrul îşi poate schimba parola în orice moment.

In cazul înregistrării/folosirii contului prin intermediul platformei Facebook Utilizatorul înțelege și este de acord că pe lângă respectarea prezentelor termene și condiții se va supune inclusiv termenilor si condițiilor Facebook. Nerespectarea condițiilor sistemelor Facebook si restricționarea contului in cadrul acestora poate avea ca efect restricționarea accesului la contul Student pe net.
Decizia oricărui Utilizator de a folosi platforma Facebook pentru Contul de Membru este o decizie personală, decizie pentru care administratorul siteului nu poartă nicio răspundere.

În momentul creari unui cont Student pe Net folosind Facebook, sistemul electronic Student pe net va extrage informațiile și datele personale ale Utilizatorului necesare creării Contului de Membru din cadrul contului de Facebook al Utilizatorului, fapt pentru care Utilizatorul acordă către Student pe Net dreptul explicit pentru extragerea și utilizarea acestor informatii.

În cazul inregistrării Contului de Membru folosind formularele site-ului, Utilizatorul are obligaţia de a completa toate câmpurile cu date complete şi precise despre Utilizator aşa cum sunt cerute în formularul de înregistrare; să menţină şi să reactualizeze aceste informaţii pentru a le menţine actuale, complete şi precise.

În profilul sau utilizatorul va trebui să completeze următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, sexul, adresa de e-mail, data de naştere, locatia şi (dacă este cazul) universitatea / facultatea la care studiaza. Orice Membru are posibilitatea să îşi dezactiveze contul de Membru, în orice moment, din pagina Membri / Setări Cont.

Comentarii despre profilul utilizatorului

Utilizatorii site-ului pot publica diverse comentarii și informații despre propriile profiluri, precum și despre profilurile altor utilizatori, utilizând formularul electronic furnizat de site. De asemenea Site-ul Student pe Net permite utilizatorilor săi să facă schimb de mesaje private între ei, cu utilizarea aplicației oferita de site.

Obligaţiile utilizatorului

Utilizatorul este responsabil de propriile acţiuni precum şi de consecinţele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încarcă şi punerii la dispoziţie în mod public pe contul oferit de companie. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu avatar, comentarii, anunturi etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea. Astfel utilizatorul se obligă:
a) să nu încarce, posteze, difuzeze sau transmită orice conţinut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin sau determinate de relaţii contractuale sau de încredere cum sunt informaţiile confidenţiale, cele aflate sub incidenţa drepturilor intelectuale, aflate sau dezvăluite ca parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenţa acordurilor de confidenţialitate;
b) să nu publice material cu drept de autor, dacă nu este el însuşi autorul sau dacă nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
c) să nu publice materiale obscene, defaimatoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
d) să nu publice conţinut explicit sexual sau având conotaţie sexuală;
e) să nu publice materiale care conţin viruşi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intenţia de a altera, distruge sau afecta în orice mod informaţii sau sisteme informatice;

Conţinutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informaţional şi pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat cu alte scopuri şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Veţi fi singurul răspunzător de materialele pe care le postaţi şi de consecinţa postării sau publicării lor. Atunci când postaţi materiale, afirmaţi, susţineţi şi garantaţi că: deţineţi sau aţi obţinut licenţa, drepturile, consimţământul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site.

Sunteţi conştient că în timpul utilizării site-ului vă expuneţi la materiale postate dintr-o varietate de surse şi că Student pe net nu este răspunzător de acurateţea, utilitatea, siguranţa materialelor sau gradului în care acestea respectă drepturile de proprietate.

Student pe net va face eforturi rezonabile pentru a păstra Serviciul Student pe net operațional. Cu toate acestea, anumite dificultăți tehnice sau de întreținere pot, din când în când, duce la întreruperi temporare. Student pe net își rezervă dreptul, periodic și în orice moment, de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, funcții și caracteristici ale Serviciului Student pe net, cu sau fără o notificare prealabilă, fără răspundere față de dvs. pentru orice întrerupere sau modificare a Serviciului Student pe net sau orice funcție sau caracteristică a acestuia. Înțelegeți și sunteți de acord că Student pe net nu are nicio obligație de a menține, sprijini, upgrada, sau actualiza Serviciul, sau de a furniza întregul sau orice conținut specific prin intermediul Serviciului.

STUDENT PE NET NU OFERĂ NICI O GARANŢIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATEŢEA SAU DE CAT DE COMPLET ESTE CONŢINUTUL ACESTUI SITE ŞI NU-ŞI ASUMĂ NICI O RESPONSABILITATE PENTRU ORICE ERORI, GREŞELI, SAU LIPSĂ DE ACURATEŢE A CONŢINUTULUI.

Student pe Net ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul portalului. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Student pe net nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale portalului.

Portalul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Student pe net nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca portalul Student pe net nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Student pe net nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Student pe net isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Student pe net nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor portalului nostru. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.


Softul, jocurile, pozele, cartile, cursurile si afisate pe acest site sunt gazduite de o a 3-a parte, orice material cu drept de autor este proprietatea autorului original. Din acest motiv autorul acestui site nu poate fi tras la raspundere si nu poate fi liabil pentru orice violare a dreptului de autor.

Relaţia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate

Corespondenţa, afacerile sau participarea la promoţii ale companiilor de publicitate postate pe portal, inclusiv plaţi sau livrări ale unor bunuri sau servicii şi orice alte condiţii, termene, garanţii sau reprezentări asociate cu astfel de relaţii sunt numai în responsabilitatea utilizatorului şi a entităţilor care furnizează respectivele bunuri sau servicii.

Politica de copyright

Student pe net:

  • nu dispune de mijloace de verificare a celor spuse de catre utilizatori in cadrul comunitatii, de aceea nu isi asuma nici un fel de raspundere morala sau juridica fata de cele declarate de utilizatori sau fata de rezultatele acestor declaratii chiar daca acestea sunt defaimatoare,
  • nu poate fi tras la raspundere pentru materialele protejate prin drepturi de autor postate de utilizatori.,
  • respectă drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor şi ale creatorilor şi solicită utilizatorilor săi să aibă aceeaşi conduită!

În cazul în care consideraţi că opera dumneavoastră a fost copiată într-un mod în care să constituie o încălcare a drepturilor de autor sau dacă drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală v-au fost în alt mod încălcate, vă rugăm să ne contactati pentru a rezolva in cel mai scurt timp situatia respectiva prin email la adresa contact@studentpenet.ro

Prin acceptarea prezentelor conditii afirmaţi fie că aveţi peste 18 ani, sau sunteti minor capacitate de exercitiu restransa si aveţi consimţămantul părintelui sau tutorelui legal şi sunteţi în măsură şi competent să intelegeti termenii, condiţiile, obligaţiile afirmaţiile reprezentările şi garanţiile stabilite mai sus şi să-i respectaţi.

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont