Nu poti. Dar daca te incapatanezi sa crezi in basme, incearca-le pe astea.

Impune-te!

Cauta sa te impui femeii care iti devine nevasta, astfel incat sa nu iti pierzi din libertate si atitudine. Cum? Solutia este femeia umbra – femeia docila, obisnuita sa fie condusa si foarte tacuta. Ea este succesul oricarui mariaj. (In caz ca o gasesti, anunta la redactie, poate are si surori).

Insoara-te la arabi!

Pentru a ramane acelasi, sau chiar a deveni mai liber si mai respectat alege sa te casatoresti la arabi. Pentru ei mariajul este o celebrare a barbatului, a dominatiei lui asupra femeii, a incoronarii barbatului drept stapan al femeii.

Alege femeia care te iubeste!

Nu degeaba se spune ca iubirea este oarba. Daca intalnesti o femeie nebuna dupa tine, gata de orice sacrificii pentru a-si demonstra iubirea, nu sta pe ganduri, ia-o de nevasta si asigura-te ca toata viata ei va fi o dovada continua a iubirii ce ti-o poarta.

Fereste-te de femeia pe care o iubesti!

Vezi punctul de mai sus. Nu te lasa prada vulnerabilitatii care porneste din sentimente.

Fii pretentios!

Cere si ti se va da! Principiul se poate aplica foarte bine si atunci cand este vorba de femeia cu care iti imparti viata. Nu te arata multumit de ceea ce iti ofera, ci cere din ce in ce mai mult. Fii pretentios si exploateaz-o. In felul asta nu va mai avea timp sa incerce sa te schimbe.

Ai deci doua optiuni: fie te adaptezi casatoriei, fie devii burlac convins.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont