Desfasurarea concursului de admitere 2011 (Facultatea de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti)

DESFĂŞURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE

– după începerea perioadei de admitere, comisia îşi va afişa programul de lucru –

1. PERIOADA DE ÎNSCRIERE

–          După terminarea acestei perioade comisia de admitere va afişa listele candidaţilor înscrişi (cu opţiunile lor) şi informaţiile despre desfăşurarea probelor scrise; numărul de legitimaţie al fiecărui candidat va apărea pe tabelele afişate, fiecare candidat fiind rugat să şi-l înscrie pe legitimaţia eliberată la înscriere de către comisie

2. ORGANIZAREA PROBELOR SCRISE (2 zile)

–          Datele exacte de desfăşurare a probelor vor fi stabilite după începerea perioadei de înscriere, de comun acord cu alte Facultăţi, care desfăşoară concurs în acelaşi timp, astfel încît probele scrise să nu se suprapună (se poate întîmpla ca probele scrise de la 2 facultăţi să se desfăşoare în aceeaşi zi, dar nu între aceleaşi ore, astfel încît candidaţii să poată participa la ambele concursuri). În consecinţă datele şi orele precise nu vor putea fi afişate din prima zi de înscriere; comisia de admitere le va face publice de îndată ce se vor stabili. Candidaţii sunt rugaţi să verifice personal informaţiile, întrucît ele nu vor putea fi comunicate telefonic.

3. DESFĂŞURAREA PROBELOR SCRISE (1 zi)

4. PERIOADA DE CORECTURĂ (aproximativ 1 săptămînă)

5. AFIŞAREA REZULTATELOR INIŢIALE

–     Rezultatele de la toate secţiile (inclusiv cele cu concurs de dosare) vor fi afişate în acelaşi timp; comisia de admitere va încerca să publice rezultatele pe INTERNET în măsura posibilităţilor (detaliile vor fi comunicate în perioada de înscriere).

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont