america army

America’s Army este unul dintre zece cele mai populare jocuri de acţiune pe  PC. Acesta ofera  jucătorilor cea mai autentica experienţă  militare disponibila, de la explorarea dezvoltarea soldaţilor în formare individuală şi colectivă pana  răspândire a acestora în misiuni simulate în războiul împotriva terorii.

În America’s Army: Forţelor Speciale, follow-up la America’s Army:  jucătorii încearcă să câştige verde statutul de Beret prin completarea misiuni individuale şi colective de formare profesională, elaborată de forţelor speciale de atribuire şi selecţie (SFAS) proces.

Jucătorii care finalizarea procesului SFAS au posibilitatea de a-şi asuma roluri de elita in forţele speciale şi care sunt calificate pentru a juca în misiuni multiplayer cu unitati variind de la elita 82d Airborne Division pana la Regimentul 75-Ranger.

ENJOY !

Download joc America’s Army


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont