Download Mozilla Firefox 4

S-a lansat prima versiune beta a lui Firefox 4. Versiunea finala va fi cu mult mai îmbunătăţită, mai rapida ca viteza de navigare, suportul pentru HTML5 şi altele. Dezvoltatori se bazează foarte mult pe feedback-ul primit de la utilizatori, pozitiv sau negativ, pentru a repara bug-urile existente în prezenta versiune.
Deci, ce s-a schimbat pentru Mozilla Firefox 4 ?

  • designul, taburile sunt mutate sus, meniul a fost restrâns într-un singur buton, asemanator cu Chrome şi Opera.
  • compatibilitatea cu taskbarul din Windows 7 cu previzualizarea tutoror taburilor deschise, asemanator cu browserul Internet Explorer 8.

Download Firefox Mozilla 4

Tags:
1 Comentariu
  1. George Mokriski 14 ani în urmă

    Hi. I am interested in placing advertising campaign on this method web site. I can’t find the contact page so right here I am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont