In sesiune Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac studentii de la diferite facultati pe la Ovidius…se intoarce Sf. Petru si da raportul:
– studentii de la medicina invata pe rupte, studentii de la informatica invata pe rupte, studentii de la inginerie dau petreceri, beau si se distreaza..
Dupa o vreme, Dumnezeu iar il trimite pe Sf. Petru pt aceeasi chestie..vine Sf. Petru si ii zice:
– studentii de la medicina nu stiu altceva decat sa invete.. aia de la informatica la fel, aia de la inginerie petrec de zori..
In sesiune iar il trimite Dumnezeu pe Petru sa verifice..
– studentii de la medicina stau treji nopti intregi ca sa invete, aia de la informatica la fel, aia de la inginerie se roaga de zor
Dumnezeu: -BUN! p-astia ii trecem!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont