Berbecul este un semn astrologic, care este asociat cu constelația Berbec. Soarele este în constelația Berbec din 21 martie până pe data de 20 aprilie, iar după astrologia siderală din 15 aprilie până pe data de 15 mai.

Pietre norocoase: Topaz, Heliotrop, Safir, Jasp, Acvamarin, Diamond

Acest an va fi unul al implinirilor profesionale. Te depaşeşti pe tine insati şi asta fara prea multe eforturi. Vei face din munca ta o tinta de dezvoltare personala si ea te incanta cu succese neaşteptate. Simti ca este momentul calitatii şi nu vei mai lasa aspectele cantitative sa-ti monopolizeze atentia.

In mai, vei avea parte de aprecierea superiorilor si poate chiar de o promovare, iar intre 11 august şi 14 septembrie beneficiezi de o recunoaştere binemeritata a eforturilor tale. Din septembrie pana la sfarsitul lui octombrie, viata ta sentimentala va atinge apogeul pasiunii.

Tatal Berbec

Simti nevoia unui salt calitativ in cariera ta şi nu este exclus sa doresti sa urmezi chiar cursuri de management. Pentru tine 2018 a inceput deja in forta iar intre aprilie şi iulie cariera ta va cunoaşte un trend ascendent, poate chiar spectaculos.

Incepand din august, vei simti o schimbare majora de comportament, vei deborda de energie, iti vei diminua inertia caracteristica şi vei avea initiative indraznete. Nu este mai putin adevarat insa ca accesele de manie vor pune in umbra calmul tau proverbial. Cei care te cunosc vor fi surprinsi sa te vada astfel.

Copilul Berbec -cum sa te comporti cu el

Linistit, intelegator si afectuos, nu pare a ridica mari probleme si este relativ usor sa-l faci sa se simta fericit. Accesul la fericire este mult mai usor, pentru ca Venus il are in gratii. Nu trebuie insa sa uiti ca este un pragmatic si pentru el un exemplu este cu mult mai eficient decat un discurs.

Prefera sa invete din experienta, vazand si facand. Siguranta sa afectiva si materiala este primordiala: are nevoie de un program riguros. Ora de sculare, ora mesei, a baitei trebuie sa fie respectate, caci nu agreeaza schimbarile. De asemenea, ii place sa fie rasfatatat, iubit, alintat, mangaierile fiind la fel de importante ca si hrana.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont