• camine

Categorie Loc: CamineEtichete Loc: camine craiova, camine umf, și preturi camine craiova

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
 • Campusul universitar situat în Bvd. 1 Mai nr. 66-68, Craiova, cod poştal 200638, cuprinde 2 cămine studenţeşti cu 850 de locuri de cazare, un cămin destinat medicilor rezidenţi cu o capacitate de 180 de locuri, un teren de tenis, Cantina-Restaurant,cu o capacitate de servire de 100 de locuri şi cu meniuri la preţuri subvenţionate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

  În imediata vecinătate se află Facultatea de Moaşe şi Asistenţă medicală,Corpul B cu spatii de învăţământ şi cercetare, Centrul de cercetareşi Tratament în Gastroenterologie bazat pe metode imagistice si studii moleculare (TARGET) şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

  Chiria este cuprinsă între 150 lei şi 380 lei, în funcţie de statutul financiar al studenţilor (buget, taxă) şi de căminul unde este cazat (Căminul nr. 1 are 104 camere cu 2 studenţi în cameră, Căminul nr. 2 are 144 de camere cu 4 studenţi în cameră,Căminul nr.3 are 90 de camere,din care 28 de garsoniere, cu 2 locuri în cameră).

  Căminele studenţeşti sunt renovate şi igienizate anual, astfel încât toate locurile să aibă condiţii bune pentru cazare, studenţii şi rezidenţii beneficiind de spaţii cu mobilier nou, lenjerii noi, apă caldă non-stop, jaluzele verticale, termoizolaţie, ferestre din PVC cu geam termopan,televizoare şi frigidere.
  În Căminul nr.2 există săli de lectură şi 4 oficii în care sunt amenajate bucătării dotate cu mobilier nou şi plite electrice.

  S-au montat maşini automate de spălat rufe pe mai multe etaje pentru uzul personal al studenţilor, păstrându-se în funcţiune şi spălătoria unităţii(pentru Cantină şi lenjerii). A crescut nivelul de securitate în campusul universitar prin reamenajarea holului de acces, montarea de camere de supraveghere video şi controlul accesului în campus printr-un sistem de barieră şi poartă electrică.
  Toate camerele sunt conectate la INTERNET şi sunt dotate cu Cablu TV.

  Cantina-Restaurant are 2 sali de mese cu o capacitate de servire de 150 de locuri şi un bar ce deserveşte studenţii şi cadrele didactice ale UMF. Este dotată cu linie de autoservire cu meniuri diversificate şi la preţuri subvenţionate de Ministerul Educaţiei Naţionale.
  Programul de funcţionare este de luni până vineri de la orele 8,00 la 16,00.


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestui Loc :

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.