• 13770443_1040159109402534_5359113989953030185_n

Categorie Loc: RestauranteEtichete Loc: Bartending Service, Diner și Wedding Planning Service

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
REZERVARE ONLINE
 • Prestige Events a fost creata in 2007 si respecta traditia in domeniul nuntilor si botezurilor in Craiova,oferind inalta calitate,o estetica de neegalat si o varietate inepuizabila de modele si culori.
  Echipa noastra este formata din oameni talentati cu o experienta vasta in organizarea evenimentelor, avand cunostintele,ideile si estetica necesara pentru a croi si garanta unicitatea momentelor speciale.
  Reteta secreta e cunoscuta numai de echipa care alcatuieste Prestige Events! Aceasta nu o putem dezvalui, dar puteti sa beneficiati din plin de ea!
  Prestige Events este locul unde profesionalismul si estetica nu este un avantaj, ci o conditie pentru a organiza cu succes un eveniment. Intotdeauna suntem constienti de cele mai recente tendinte in decoratiuni si styling.

  Organizarea de nunti , petreceri si evenimente unice este ceva ce necesita o ingrijire speciala, o multime de munca și o mare atentie la detalii care sunt mereu in concordanta deplina cu stilul, estetica și costul pe care il doriti.
  Echipa Prestige Events a creat si organizat peste 1000 de evenimente unice de la zero. Ascultand ideile dumneavoastra si analizand toti parametrii care ne sunt oferiti,stabilim tema evenimentului care se potriveste cel mai bine. Pe tot parcursul,urmam planul și calendarul pe care le-am stabilit pentru finalizarea cu succes a evenimentului vostru. Succesul evenimentului si zambetul vostru este obiectivul nostru permanent!
  Putine evenimente raman nesterse din mintea noastra, iar unele dintre ele sunt casatoria si botezul copiilor nostri!
  Noi speram sa adaugam un motiv in plus la ceea ce va veti aminti cu bucurie: ziua cea mai speciala din viata voastra. Aici obiectivele personale, visele voastre, preiau conducerea și ne-am angajat pentru a transforma acest lucru in realitate!
  Echipa Prestige Events multumeste din inima celor care au avut incredere in ea….si anticipat celor care o vor face de acum incolo!

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.

 • Rezervare online
  Cine face comanda / rezervarea ?
  Pentru a solicita mai multe detalii
  ex. 2 adulti si 1 copil
  ex. 20 iunie, ora 18:00