Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

  

Alege orasul tau de mai jos! Iti vom recomanda cele mai tari locuri:
Judet
Oras

  

 
 

Tu unde vrei sa ajungi astazi?

Esti foarte bine unde esti. Trebuie doar sa descoperi locurile din oras. Incepe astazi!

Într-adevăr, puține orașe din Europa au farmecul de la Brașov. Și în acest an, mai mult decât oricare altul, orașul este radiant. Orașul vechi pare să fi fost închis ermetic de partea modernă a orașului, o amintire atemporală a unei Românii de mult dispărută.


Într-adevăr, Brașovul este tot ceea ce nu este Bucureștiul: un oraș civilizat, plăcut, blând cu o populatie de circa 290.000 de oameni. Situat în centrul regiunii Transilvania a României, orașul medieval Brașov este înconjurat de Munții Carpați, o zonă sinonimă cu Dracula lui Bram Stoker. O bază fabuloasă pentru explorarea peisajului înconjurător, aerul este curat, oamenii prietenoși, iar prețurile sunt o răsfățare fata de alte orase din Europa.

Brașov oferă diferite stiluri arhitecturale gotice, baroc și renaștere; vizitatorii se vor plimba prin tot orasul, încântați de arhitectura inedita și de clădirile cu culori pastelate din jurul lor. Numele de Brașov înseamnă "orașul coroanei" atât în limba germană, cât și în limba latină, iar stema lui reprezinta o coroană cu rădăcini de stejar, care este evidentă pe pereții și clădirile din oraș. Centrul orașului este impanzit cu drumuri romantice, pietruite, cu restaurante și cafenele cu diverse tematici.

Intra in contul tau

sau

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont