Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

  

Alege orasul tau de mai jos! Iti vom recomanda cele mai tari locuri:
Judet
Oras

  

 
 

Tu unde vrei sa ajungi astazi?

Esti foarte bine unde esti. Trebuie doar sa descoperi locurile din oras. Incepe astazi!

Cel de-al patrulea oraș ca mărime al României este un deliciu cultural cu o viata de noapte extraordinara. Important centru universitar ce abunda cu energie tinerească, plin de biserici frumoase, baruri și restaurante, Iași este o destinație relaxată si întotdeauna o bucurie de vizitat.


Iași este un oraș și un județ din nord-estul României, în regiunea istorică a Moldovei. Orașul se află pe râul Bahlui, afluent al râului Prut. Iași a fost menționat pentru prima dată într-un document din 1408 de către Printul (voievodul) Alexandru cel Bun (Alexandru cel Bun). Mai bine cunoscut sub numele de Capitala culturală a României, Iași, orașul situat între șapte dealuri precum Roma și Constantinopol, este, de asemenea, locul celei mai vechi universități din țară.

Unde să mănânci la Iași ? Orasul se confruntă cu un boom de hrană gourmet chiar acum, cu opțiuni potrivite pentru palatul tuturor. Mai jos noi am ales cele mai bune baruri și restaurante din oraș, pentru a vă bucura atât de mâncăruri și băuturi tradiționale, cât și de preparate internationale.

Intra in contul tau

sau

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont