Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

  

Alege orasul tau de mai jos! Iti vom recomanda cele mai tari locuri:
Judet
Oras

  

 
 

Tu unde vrei sa ajungi astazi?

Esti foarte bine unde esti. Trebuie doar sa descoperi locurile din oras. Incepe astazi!

Important centru studentesc, precum si unul dintre cele mai vechi si mai pitoresti orase ale Romaniei, Timisoara, a fost fondat la inceputul secolului al XIII-lea. Orașul este numit după râul Timiș, pe malurile cărora au apărut primele așezări.

Unii oameni numesc acest oraș "un mic Viena" din cauza numărului mare de clădiri vechi în stil baroc. Arhitectura expresivă, istoria bogată și infrastructura excelentă fac Timișoara cu adevărat atractivă pentru călători.

Timișoara găzduiește, de asemenea, un muzeu în aer liber cu monumente tradiționale expuse, cum ar fi biserici și case decorate cu piatră, lemn și lut, precum și o colecție importantă de obiecte, cum ar fi icoane și alte obiecte istorice și arcgaeologice provenite din împrejurimi Regiunea Banat. Timișoara are câteva restaurante gastronomice autentice care concureaza la preparate cu cele mai bune locatii din București. Prețurile meselor încep de la aproximativ 20 RON.

Mai departe, în centrul orașului, veți găsi cafenele și restaurante ce se învecinează la marginea frumoasei zone pavate denumita “Piata Unirii”. Uită-te și vei vedea un cluster de umbrele galbene deasupra pieței. Cautati baruri inedite? Trebuie doar sa mergeti de-a lungul raului Bega. Aici există o mulțime de opțiuni de la cafenele, baruri, locatii de fast-food, toate sunt în aer liber, au un decor minunat și atmosfera potrivită pentru relaxare.

Intra in contul tau

sau

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont