Pentru posturile de manageri de proiect se cer studii universitare cu o experienţă de 6 ani în IT, minim 2 ani experienţă în management de proiect în construcţia sistemelor de informaţii, utilizarea de instrumente de management de proiect, cunoştinţe tehnice bune cu privire la aspectele proiectelor, metode eficiente de raportare şi capacitatea de a susţine prezentări.

Conform anunţului, salariul acordat şi pachetul de beneficii sunt în concordanţă cu profilul. Jobul managerului de proiect presupune gestionarea, dezvoltarea şi implementarea sistemelor informatice, achiziționarea şi utilizarea resurselor şi competentelor necesare, ghidarea echipei şi revizuirea rezultatelor etc.

Ca să candidezi pentru un post de analist programator se cer studii superioare cu minim 2 ani de experienţă în IT sau non-universitare cu minim 4 ani de experienţă în IT, minim un an de analiză şi experienţă în programare, experienţă în sisteme de baze de date, capacitatea de integrare într-un mediu internaţional, multi-cultural.

Joburile sunt localizate la Bruxelles, iar o cerinţă din fişa de post se referă la participarea la întâlnirile Comisiei Europene. Vezi joburile pe site-ul ANOFM.

Alte posturi în Belgia pentru care pot concura cei cu studii superioare sunt cele de medici, asistenţi medicali şi ingineri.

Potrivit site-ului Tjobs, firmele belgiene caută şi administratori de baze de date şi dezvoltatori IT în programarea Java.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont