Mastere la Psihologie la universitatile din Bucuresti

Master Psihologie la Universitate din Bucuresti

Catedra de Psihologie organizează două module de master: Psihodiagnostic şi psihoterapie, cursuri de zi, cu durata de 2 ani şi Psihologie organizaţională şi economică, cursuri de zi, cu durata de 1,5 ani.

Mai multe detalii despre oferta de master la psihologie!

 

Master Psihologie la Universitatea Titu Maiorescu

Se organizeaza studii universitare de MASTERAT în psihanaliza si psihologie psihanalitica care se adreseaza absolventilor de psihologie, medicina, asistenta sociala, care doresc sa-si desfasoare activitatea în domenii în care relatia interpersonala este importanta – psihoterapie, consiliere psihologica, asistenta sociala, sanatate mentala.

Programul masteral prin curriculumul sau isi propune urmatoarele obiective:
  1. Crearea unui cadru formal riguros fundamentat stintific si deopotriva cu inalta relevanta aplicativa in care sa se formeze vitori specialisti in psihanaliza si psihologie psihanalitica.
  2. Echiparea masteranzilor (absolventi ai sectilor de psihologie) cu un set de competente care sa le permita obtinerea atestatului de libera practica in domeniul psihologiei clinice si psihoterapiei.

Mai multe detalii aici despre oferta de master la psihologie aici!

 

Masterat psihologie la Universitatea Ecologica din Bucuresti

Cursurile de masterat sunt organizate in baza Ordinului Ministerului Educatiei nr. 4666 / 01.09.2009. In anul universitar 2010-2011 se deruleaza doua programe de masterat:

 

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont