Noul model Opel ADAM – trei motoare pe benzină eficiente

Având o lungime de 3,7 metri (1,72 metri lăţime, fără oglinzi), acest model agil cu trei uşi este perfect adaptat pentru mediul urban. Opel are deja un reprezentant în segmentul A, modelul Agila cu cinci locuri, care impresionează prin funcţiile sale practice. Noul model sportiv şi elegant ADAM se adresează clienţilor preocupaţi de tendinţele moderne, care caută un autovehicul în consonanţă cu stilul lor personal. Specialiştii estimează o creştere constantă pentru următorii ani în sub-segmentul lifestyle.

ADAM va fi disponibil pentru început cu trei motoare pe benzină eficiente (1,2 litri şi 51 kW/70 cp, 1,4 litri şi 64 kW/87 cp şi 1,4 litri şi 74/100 cp) combinate cu o transmisie manuală cu cinci trepte de viteză. Toate sistemele de propulsie sunt disponibile cu pachetul ecoFLEX, inclusiv sistemul Start/Stop ce permite reducerea consumului de carburant. Ulterior, modelul ADAM va fi prevăzut cu o nouă generaţie de motoare pe benzină de dimensiuni mici, prevăzute cu un turbocompresor şi sistem de injecţie directă pentru eficienţă şi performanţă sporite. (vezi motorul Renault de la Clio 4 şi motorul Ford de la B-MAX).

Opel ADAM va avea premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris (29 septembrie – 14 octombrie 2012). Primele autovehicule vor fi disponibile în showroom-uri din ianuarie 2013.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont