Program Cityplex Tomis Mall 13-21 mai

SALA 1 Ursul (Ursul) –AP-12

 

Regia: Dan Chişu
In rolurile principale: Şerban Pavlu, Mihai Constantin, Cosmin Seleşi

Gen:   Comedie

Durata: 83 minute

 

Ora :   S,D: 16:45, 18:30, 22:45

V, L – J: 13:15,17:45, 20:00

Ursul  este un road-movie plasat în România anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul comedia anului 2011 în România.

SALA 1 Paul (Paul. Un extraterestru fugit de-acasă) –  AP-12

 

Regia: Greg Mottola

In rolurile principale: Nick Frost, Seth Rogen, Simon Pegg

Gen:  Aventuri, Comedie,SF

Durata: 112 minute

 

Ora :   S,D: 12:15, 14:30, 20:30

V, L – J: 15:15, 22:05

 

Simon Pegg şi Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă în Paul, în rolurile a doi tocilari pasionaţi de SF al căror pelerinaj prin America îi aduce în zona faimoasă pentru apariţii de OZN-uri. Odată ajunşi acolo, le iese în cale un extraterestru care îi va arunca într-o călătorie atât de zănatică, încât percepţia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.Un extraterestru pe nume Paul şi-a petrecut ultimii 60 de ani captiv într-o bază militară ultrasecretă. Din motive necunoscute, extraterestrul, care între timp căpătase năravuri pământene, decide să evadeze. Aşa că sare în prima maşină care îi iese în cale – cea cu care călătoreau Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost).Vânaţi de agenţi federali, dar şi de tatăl fanatic al unei tinere pe care o răpesc din greşeală, Graeme şi Clive născocesc un plan aiuristic pentru a-l duce pe Paul la nava-mamă. Sunt doar doi nătăfleţi care se chinuie să fie de ajutor, însă Paul îi vede ca pe doi eroi intergalactici.Paul este regizat de Greg Mottola (Superbad), după o poveste de Pegg & Frost. În distribuţie se mai află Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio, John Carroll Lynch, David Koechner şi Sigourney Weaver.

 

SALA 2  Bridesmaids (Domnişoare de onoare) – PREMIERA

(N-15)

Regia: Paul Feig

In rolurile principale: Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne

Gen: Comedie

Durata: 124 minute

 

Ora :   S,D: 12:30, 15:15, 17:45, 20:15

V, L – J: 16:45, 19:30, 22:00

 

Kristen Wiig este Annie, o domnişoară de onoare a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey şi Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).Viaţa lui Annie e un dezastru. Când află că prietena ei de viaţă s-a logodit şi se va căsători, îi e clar că ea trebuie să-i fie domnişioară de onoare. Deşi falită atât în dragoste, cât şi financiar, Annie nu ţine cont de nimic şi se aruncă în tot felul de ritualuri pe cât de scumpe, pe atât de extravagante. Are doar o singură şansă să facă totul perfect, aşa că e decisă să le arate şi viitoarei mirese, dar şi celorlalte domnişoare de onoare cât de departe se poate merge pentru cineva la care ţii foarte mult.

SALA 2  Fast & Furios 5 (Furios si Iute în viteza a 5-a) –(N-15)

Regia: Justin Lin

In rolurile principale: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster

Gen: Acţiune/Crimă/Dramă/Thriller

Durata: 130 minute

 

Ora :   S,D: 22:30

V, L – J: 14:00

 

Vin Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.

 

SALA 3  Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D  (Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi)– AVANPREMIERA (Ap-12)

 

Regia: Rob Marshall
In rolurile principale: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane

Gen:  Acţiune, Aventuri, Fantastic

Durata: 141 minute

 

Ora :     Mi:      24:00

 

În această poveste despre adevăr, trădare, tinereţe şi moarte, căpitanul Jack Sparrow reîntâlneşte o femeie din trecutul său şi habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii. Când este obligat să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard, Jack se trezeşte în faţa unei neaşteptate aventuri în care nu ştie de ce să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său.

 

SALA 3 Priest 3D (Priest : Răzbunătorul) – PREMIERA – IM-18

 

Regia: Scott Charles Stewart

In rolurile principale: Paul Bettany, Maggie Q

Gen: Acţiune, Horror, Thriller

Durata: 87 minute

Ora :     S,D:        18:45, 21:00, 23:00

V, L-J:      20:30, 22:30

 

Într-o lume pustiită de un război secular între oameni şi vampiri, Priest, un legendar preot războinic, trăieşte anonim într-una dintre aşezările umane controlate de Biserică. Neştiut de nimeni, bărbatul iese din exilul autoimpus când nepoata sa de 18 ani este răpită de un grup de vampiri din împrejurimile oraşului. Ajutat de iubitul nepoatei sale, Hicks, şi de Preoteasă, o fostă membră a legiunii sale de vânători de vampiri de odinioară, Priest porneşte în căutarea rudei sale, în plan fiind şi lichidarea odiosului lider al vampirilor.

SALA 3 Something Borrowed (Iubit de împrumut) – PREMIERA – AP-12

 

Regia: Luke Greenfield

In rolurile principale: Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski

Gen: Comedie,Dramă.Romantic,Dragoste

Durata: 108 minute

Ora :     S,D:        14:15

V, L-J:      15:45

 

Timidă, tăcută, mereu în umbra altora, Rachel (Ginnifer Goodwin) este întruchiparea fetei bune. Cum împlineşte în curând 30 de ani, pe măsură ce se apropie de petrecerea sa aniversară, are din ce în ce mai des sentimentul că viaţa ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Deşi are o carieră de succes în cadrul unei firme de avocatură din New York, ea îşi petrece tot timpul la birou, având drept şef un adevărat tiran.La polul opus, prietena sa din copilărie Darcy (Kate Hudson), exuberantă, sclipitoare şi superficială, a obţinut mereu ce şi-a dorit, inclusiv un logodnic de milioane. Iar asta nu face altceva decât să îi amintească lui Rachel că la sfârşitul petrecerii ea va pleca acasă ca de fiecare dată, singură. Se ştie: fetele bune ajung în rai, iar fetele rele ajung  unde vor.  Asta până când fata buna bea prea mult şi… se trezeşte în pat cu Dex (Colin Egglesfield), fostul ei coleg de facultate şi întâmplător … logodnicul lui Darcy. Şi aşa, vechea tradiţie “ceva nou, ceva vechi, ceva albastru şi… ceva de împrumut” se schimba puţin. Mai mult!

SALA 3 Thor 3D  (Thor)– (AG)

 

Regia: Kenneth Branagh
In rolurile principale: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins

Gen:  Acţiune, Aventuri, Dramă, Fantastic

Durata: 130 minute

 

Ora :       S,D:        12:00, 16:30

V, L-J:      13:30, 18:00

 

Puternicul şi arogantul războinic Thor este izgonit în afara graniţelor tărâmului fantastic Asgard, drept pedeapsă pentru faptele sale nesăbuite, şi trimis să trăiască pe Pământ, printre oameni, ajungând în scurt timp unul dintre cei mai destoinici protectori ai acestora. Filmul e bazat pe benzile desenate Marvel, cu acelaşi nume, create de Stan Lee, Larry Lieber şi Jack Kirby.

SALA 4 Periferic (Periferic)– N-15

 

Regia: Bogdan George Apetri
In rolurile principale: Ana Ularu, Andi Vasluianu, Mimi Brănescu

Gen:   Dramă

Durata: Dramă

Ora :   S,D: 17:00 , 19:00

V, L – J: 17:00, 19:00

Eliberată din închisoare pentru 24 ore, Matilda plănuieşte să fugă din ţară şi să înceapă o viaţă nouă. Până la sfârşitul zilei, ea trebuie să se confrunte cu trecutul ei dureros – familia care a respins-o, fostul ei iubit şi, mai ales, copilul lăsat în urmă. Lupta pentru o viaţă mai bună îi aminteşte că libertatea poate atârna doar de o alegere.

SALA 4 Viaţa mea sexuală (Viaţa mea sexuală)– N-15

 

Regia: Cornel George Popa
In rolurile principale: Cristina Florea, Vlad Zamfirescu, Gabriel Spahiu

Gen:   Dramă

Durata: 94 minute

Ora :   S,D: 12:45, 15:00, 22:15

V, L – J: 15:00, 22:15

„Viaţa mea sexuală” este povestea unei femei tinere, Dorina, care lucrează într-un sex-shop  din  Bucureşti. A nimerit aici din întîmplare, după ce  a  fost obligată să-şi întrerupă studiile  pentru  a-şi îngriji părinţii. Între timp, femeia se îndrăgosteşte de  un  bărbat şi rămîne însărcinată. Nu acceptă să facă avort şi naşte un băieţel pe care se chinuie să-l crească singură, împărţindu-şi timpul între serviciu şi casă. Datorită slujbei ei, toată lumea  o consideră altceva decît ceea ce este – o  femeie fragilă şi nefericită, nevoită să ducă o viaţă pe care nu o merită şi pentru care nu  e  pregătită. Vecinele o bîrfesc, propriul tată o detestă iar la slujbă, evenimentele se aglomerează: patronul hotărăşte, brusc, să prelungească programul pînă la ora 6 dimineaţa; colega  ei,  Angela,  se  confruntă cu  o  problemă personală foarte gravă; un client începe să-i facă asiduu curte iar tovarăşul ei de tură aproape înnebuneşte din cauza programului de noapte. În plus, într-o noapte,  adevăratul tată al  copilului  ei  apare pe  neaşteptate în sex-shop. Şi lucrurile scapă de  sub  control. Povestea Dorinei poate fi povestea tuturor acelora dintre noi care ducem o viaţă înăuntrul căreia ne simţim prizonieri şi pe care n-o merităm.

Filmul a castigat concursul de proiecte al CNC, sesiunea iunie-iulie 2008. Devizul filmului este de 2.106.800 lei, creditul acordat de CNC fiind 985.000 lei.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont