Program Cityplex Tomis Mall 16 – 22 septembrie

SALA 1: Prietenie cu folos (Friends with Benefits) – N-15

Regia: Will Gluck

In rolurile principale: Justin Timberlake, Mila Kunis

Gen: Comedie,Romantic

Durata: 109 minute

Ora : S,D: 12:15, 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

V, L-J: 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

Dylan (JUSTIN TIMBERLAKE) şi Jamie (MILA KUNIS) nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile în cap. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York, încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, cei doi încep să-şi dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie.

SALA 2: Pina 3D (Pina) –AG

Regia: Wim Wenders

In rolurile principale: Pina Bausch

Gen: Documentar, Muzical

Durata: 100 minute

Ora : S,D: 12:00, 20:00 TARIF UNIC – 15 RON

L-J: 21:00 TARIF UNIC – 13 RON

PINA este un film pentru Pina Bausch. Filmat 3D cu ansamblul companiei de dans Pina Bausch din Wuppertal, acest lungmetraj ilustrează ameţitoarea şi inimitabila artă a marii coregrafe germane care a murit în vara lui 2009. Invitând spectatorul într-o senzuală şi uimitoare călătorie într-o nouă dimensiune pe scena legendarei companii de dans, filmul îi însoţeşte pe dansatori şi în afara teatrului, în oraş şi în peisajul industrial din jurul Wuppertalului, locul care a fost căminul şi centrul activităţii creatoare a Pinei Bausch timp de mai bine de 35 de ani.

 

SALA 2: Strumpfii 3D (The Smurfs – 3D) – AG

Regia: Raja Gosnell

In rolurile principale: Neil Patrick Harris, Hank Azaria

Gen: Animaţie,Comedie,Familie,Fantastic

Durata: 86 minute

Ora: S,D: 18:00

V,L-J: 13:00

Ştrumpfii sosesc pe marele ecran odată cu producţia Columbia Pictures şi Sony Pictures Animation, comedia de live-action şi animaţie, Strumpfii. Când vrăjitorul cel rău Gargamel îi alungă pe Ştrumpfi din satul lor, ei sunt aruncaţi printr-un portal magic tocmai în lumea noastră, aterizând în inima New York-ului, chiar în Central Park. Renumiţii pitici albaştri, care au devenit captivi în marea metropolă poreclită the Big Apple, trebuie să-şi găsească urgent drumul spre satul lor, înainte ca vrăjitorul Gargamel să le dea de urmă.

 

SALA 2: Destinatie Finala 5 -3D (Final Destination 5) – IM-18

Regia: Steven Quale

In rolurile principale: Emma Bell, Arlen Escarpeta, Nicholas D’Agosto

Gen: Horror,Thriller

Durata: 92 minute

Ora: S,D: 14:00, 16:00, 22:15

V: 15:00, 17:00, 23:00

L-J: 15:00, 17:00, 19:00, 23:00

În Final Destination 5, Moartea este dezlănţuită de premoniţia unui om care îşi salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbuşeşte. Însă aceşti nefericiţi nu ar fi trebuit să scape cu viaţă ş intră într-o cursă cumplită împotriva timpului, încercând cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morţii. Şi încă o dată se dovedeşte că indiferent unde încearcă să fugă, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi păcălită.

 

SALA 3: Oare cum o reusi? (I Don’t Know How She Does It) – AP – 12 – PREMIERA

Regia: Douglas McGrath

In rolurile principale: Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan

Gen: Comedie

Durata: 90 minute

Ora: S,D: 12:45, 21:45

V,L-J:18:30, 20:30

Bazat pe romanul de mare succes I DON’T KNOW HOW SHE DOES IT, tradus la noi cu titlul Nu ştiu cum reuşeşte, filmul este o comedie despre o mamă a cărei viaţă depinde de lista cu îndatoriri zilnice.
SALA 3: Columbiana (Colombiana) – N-15

Regia: Olivier Megaton

In rolurile principale: Michael Vartan, Zoe Saldana

Gen: Acţiune,Aventuri,Dramă, Thriller

Durata: 108 minute

Ora : S,D: 15:15

V,L-J : 16:00
Columbiana este un action-thriller senzaţional în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanţe, tânăra reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării.

 

SALA3: Cursa (Drive) –AG – PREMIERA

Regia: Nicolas Winding Refn

In rolurile principale: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston

Gen: Actiune,Drama

Durata: 95 minute

Ora : S,D: 19:45

V,L-J : 22:30

Regizorul danez Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Rising) se avântă pe străzile Hollywoodului cu filmul de acţiune CURSA, care-l aduce în rolul principal pe Ryan Gosling. Acesta interpretează rolul unui pilot al şoselelor Los Angeles-ului. Personajul ascunde o viaţă dublă – cascador în timpul zilei, dar şi cel mai căutat pilot pentru a ajuta tâlharii să scape din orice încurcătură pe timpul nopţii
SALA 3: O zi din viata (Life in a Day) – AP -12

Regia: Kevin Macdonald, Joseph Michael

In rolurile principale: Cindy Baer, Moica, Caryn Waechter

Gen: Documentar

Durata: 119 minute

Ora : S,D: 17:15- TARIF UNIC – 12 RON

V,L-J: 13:30- TARIF UNIC – 10 RON
Life in A Day este un documentar, primul de acest fel, bazat pe materiale video trimise de oameni din toată lumea, o capsulă a timpului care spune generaţiilor viitoare cum era să fii în viaţă pe 24 iulie 2010.

 

SALA 4: A naibii dragoste (Crazy, Stupid, Love.) –N -15 – PREMIERA

Regia: Glenn Ficarra, John Requa

In rolurile principale: Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling, Steve CarellGen: Comedie

Durata: 118 minute

Ora : S,D: 12:30, 15:00, 17:30, 20:15, 22:45

V,L-J: 13:00, 15:15, 17:45, 20:15, 22:45

Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşeală de ceva timp şi ar dori să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani… este depăşit de situaţie. Astfel, începe să-şi petreacă serile singur într-un bar şi are norocul să devină protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tânăr şi atrăgător, care îl ajută să o uite pe Emily şi să îşi trăiască viaţa. Dar, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima şi toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont