Program Cityplex Tomis Mall 20-26 mai

SALA 1 Nasa (Nasa) –AG

 

Regia: Virgil Nicolaescu, Jesús del Cerro
In rolurile principale: Dragoş Bucur, Stefan Iancu, Whitney Anderson

Gen:   Comedie

Durata: 100 minute

Ora :   S,D: 12:15, 14:30, 16:45, 19:00, 21:45

V, L – J: 14:30, 16:45, 19:00, 21:45

Jennifer este o americancă frumoasă stabilită în România, cu o carieră de profesoară de literatură în Bucureşti. Este căsătorită cu Radu Prodan, un respectat finanţist român, şi împreună au un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David.
Într-o bună zi, în timpul unui botez la care participa în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe soţul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu – The Madfather. Aşa se face că eroina noastră se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricţiile judecătoreşti emise pe numele său o împiedică să iasă din ţară, şi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soţului ei. Singura soluţie pe care o găseşte pentru a-şi salva familia este să îşi formeze propria „familie mafiotă” şi să contracareze astfel acţiunile duşmanului lor, Spânu. În acest demers îndrăzneţ ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, oameni normali puşi în situaţii excepţionale, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeşte a fi mai mult decât un băieţel curajos, devenind un sprijin şi un sfătuitor nesperat.

SALA 2  Bridesmaids (Domnişoare de onoare) -N-15

Regia: Paul Feig

In rolurile principale: Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne

Gen: Comedie

Durata: 124 minute

 

Ora :   S,D: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

V, L – J: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

Kristen Wiig este Annie, o domnişoară de onoare a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey şi Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).Viaţa lui Annie e un dezastru. Când află că prietena ei de viaţă s-a logodit şi se va căsători, îi e clar că ea trebuie să-i fie domnişioară de onoare. Deşi falită atât în dragoste, cât şi financiar, Annie nu ţine cont de nimic şi se aruncă în tot felul de ritualuri pe cât de scumpe, pe atât de extravagante. Are doar o singură şansă să facă totul perfect, aşa că e decisă să le arate şi viitoarei mirese, dar şi celorlalte domnişoare de onoare cât de departe se poate merge pentru cineva la care ţii foarte mult.

 

SALA 3  Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D  (Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi)– PREMIERA (Ap-12)

 

Regia: Rob Marshall
In rolurile principale: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane

Gen:  Acţiune, Aventuri, Fantastic

Durata: 141 minute

Ora :    S,D: 13:15, 15:45, 20:30

V, L – J: 15:15, 20:15, 23:00

 

În această poveste despre adevăr, trădare, tinereţe şi moarte, căpitanul Jack Sparrow reîntâlneşte o femeie din trecutul său şi habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii. Când este obligat să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard, Jack se trezeşte în faţa unei neaşteptate aventuri în care nu ştie de ce să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său.

 

SALA 3 Priest 3D (Priest : Răzbunătorul) – IM-18

 

Regia: Scott Charles Stewart

In rolurile principale: Paul Bettany, Maggie Q

Gen: Acţiune, Horror, Thriller

Durata: 87 minute

Ora :     S,D:  23:15

V, L-J:  13:30

Într-o lume pustiită de un război secular între oameni şi vampiri, Priest, un legendar preot războinic, trăieşte anonim într-una dintre aşezările umane controlate de Biserică. Neştiut de nimeni, bărbatul iese din exilul autoimpus când nepoata sa de 18 ani este răpită de un grup de vampiri din împrejurimile oraşului. Ajutat de iubitul nepoatei sale, Hicks, şi de Preoteasă, o fostă membră a legiunii sale de vânători de vampiri de odinioară, Priest porneşte în căutarea rudei sale, în plan fiind şi lichidarea odiosului lider al vampirilor.

SALA 3 Something Borrowed (Iubit de împrumut) – AP-12

 

Regia: Luke Greenfield

In rolurile principale: Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski

Gen: Comedie,Dramă.Romantic,Dragoste

Durata: 108 minute

 

Ora :     S,D:    18:15

V, L-J:     18:00

Timidă, tăcută, mereu în umbra altora, Rachel (Ginnifer Goodwin) este întruchiparea fetei bune. Cum împlineşte în curând 30 de ani, pe măsură ce se apropie de petrecerea sa aniversară, are din ce în ce mai des sentimentul că viaţa ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Deşi are o carieră de succes în cadrul unei firme de avocatură din New York, ea îşi petrece tot timpul la birou, având drept şef un adevărat tiran.La polul opus, prietena sa din copilărie Darcy (Kate Hudson), exuberantă, sclipitoare şi superficială, a obţinut mereu ce şi-a dorit, inclusiv un logodnic de milioane. Iar asta nu face altceva decât să îi amintească lui Rachel că la sfârşitul petrecerii ea va pleca acasă ca de fiecare dată, singură. Se ştie: fetele bune ajung în rai, iar fetele rele ajung  unde vor.  Asta până când fata buna bea prea mult şi… se trezeşte în pat cu Dex (Colin Egglesfield), fostul ei coleg de facultate şi întâmplător … logodnicul lui Darcy. Şi aşa, vechea tradiţie “ceva nou, ceva vechi, ceva albastru şi… ceva de împrumut” se schimba puţin. Mai mult!

SALA 3 Thor 3D  (Thor)– (AG)

 

Regia: Kenneth Branagh
In rolurile principale: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins

Gen:  Acţiune, Aventuri, Dramă, Fantastic

Durata: 130 minute

Ora :       S,D:  11:00

Puternicul şi arogantul războinic Thor este izgonit în afara graniţelor tărâmului fantastic Asgard, drept pedeapsă pentru faptele sale nesăbuite, şi trimis să trăiască pe Pământ, printre oameni, ajungând în scurt timp unul dintre cei mai destoinici protectori ai acestora. Filmul e bazat pe benzile desenate Marvel, cu acelaşi nume, create de Stan Lee, Larry Lieber şi Jack Kirby.

SALA 4 Colega de camera (The Roommate)– IM-18

 

Regia: Christian E. Christiansen
In rolurile principale: Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet, Billy Zane

Gen:   Dramă, Thriller

Durata: 93 minute

Ora :   S,D: 18:00, 20:00, 22:00

V, L – J: 18:00, 20:00, 22:00

Într-un dormitor de cămin studenţesc, linia fragilă de demarcaţie între prietenie şi obsesie face din filmul  Colega de cameră, cu Leighton Meester, Minka Kelly şi Cam Gigandet, un thriller psihologic care-ţi dă pur şi simplu fiori. Regizorul Christian E. Christiansen, nominalizat la premiul Academiei, realizează o poveste bine dozată despre nebunie şi personalitate multiplă, plină de întorsături neprevăzute şi surprize care-ţi taie respiraţia, despre o studentă naivă, din primul an de facultate, care începe să-şi dea seama că partenera ei de cameră nu este deloc ceea ce pare a fi. Sara (Minka Kelly), o proaspătă studentă la design, porneşte din Iowa sa natală spre Los Angeles stăpânită de dorinţa de a începe studiile şi de a cunoaşte marele oraş pe care nu-l văzuse niciodată. Drăguţă, plină de viaţă şi curioasă din fire, Sara le cucereşte pe noile sale colege de cămin, în special pe colega sa de cameră, Rebecca (Leighton Meester). Provenind dintr-o familie bogată din Pasadena, Rebecca o ia imediat pe Sara sub protecţia ei, arătându-i locurile importante din oraş şi împărţind cu ea bogata sa garderobă de unicate vestimentare.

Dar atunci când Sara începe să-şi facă mai mulţi prieteni în campus, petrecându-şi timpul liber inclusiv cu Tracy (Aly Michalka) o mare iubitoare de petreceri, Rebecca se izolează, fiind geloasă pe colega ei de cameră, care dovedea că e mult mai sociabilă şi mai „cu lipici” decât ea. Pe măsură ce Sara intră într-o relaţie romantică cu Stephen (Cam Gigandet) şi după venirea la Los Angeles a lui Irene (Danneel Harris), mentorul Sarei, Rebecca se simte neglijată şi hotărăşte să lupte pentru a o păstra pe Sara doar pentru ea. Comportamentul posesiv al Rebeccăi devine din ce în ce mai alarmant, iar Sara începe să suspecteze că Rebecca îi sabotează toate prieteniile cu ceilalţi. Când Sara acceptă cu greu invitaţia de a petrece ziua de Thanksgiving în conacul părinţilor Rebeccăi, ea descoperă un secret care o convinge să o părăsească pe Rebecca, mutându-se împreună cu Stephen.
Deşi Sara încearcă să se distanţeze de fosta ei colegă de cameră, Rebecca devine tot mai violentă în obsesia ei pentru Sara, făcând confruntarea inevitabilă.

SALA 4 Viaţa mea sexuală (Viaţa mea sexuală)– N-15

 

Regia: Cornel George Popa
In rolurile principale: Cristina Florea, Vlad Zamfirescu, Gabriel Spahiu

Gen:   Dramă

Durata: 94 minute

Ora :   S,D: 12:00, 14:00, 16:00

V, L – J: 14:00, 16:00

„Viaţa mea sexuală” este povestea unei femei tinere, Dorina, care lucrează într-un sex-shop  din  Bucureşti. A nimerit aici din întîmplare, după ce  a  fost obligată să-şi întrerupă studiile  pentru  a-şi îngriji părinţii. Între timp, femeia se îndrăgosteşte de  un  bărbat şi rămîne însărcinată. Nu acceptă să facă avort şi naşte un băieţel pe care se chinuie să-l crească singură, împărţindu-şi timpul între serviciu şi casă. Datorită slujbei ei, toată lumea  o consideră altceva decît ceea ce este – o  femeie fragilă şi nefericită, nevoită să ducă o viaţă pe care nu o merită şi pentru care nu  e  pregătită. Vecinele o bîrfesc, propriul tată o detestă iar la slujbă, evenimentele se aglomerează: patronul hotărăşte, brusc, să prelungească programul pînă la ora 6 dimineaţa; colega  ei,  Angela,  se  confruntă cu  o  problemă personală foarte gravă; un client începe să-i facă asiduu curte iar tovarăşul ei de tură aproape înnebuneşte din cauza programului de noapte. În plus, într-o noapte,  adevăratul tată al  copilului  ei  apare pe  neaşteptate în sex-shop. Şi lucrurile scapă de  sub  control. Povestea Dorinei poate fi povestea tuturor acelora dintre noi care ducem o viaţă înăuntrul căreia ne simţim prizonieri şi pe care n-o merităm.

Filmul a castigat concursul de proiecte al CNC, sesiunea iunie-iulie 2008. Devizul filmului este de 2.106.800 lei, creditul acordat de CNC fiind 985.000 lei.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont