Program Cityplex Tomis Mall 9-15 septembrie

PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL
9 – 15 SEPTEMBRIE 2011

SALA 1: Prietenie cu folos (Friends with Benefits) – N-15 – PREMIERA
Regia: Will Gluck
In rolurile principale: Justin Timberlake, Mila Kunis
Gen: Comedie,Romantic
Durata: 109 minute

Ora : S,D: 12:15, 14:30, 17:00, 19:30, 22:00
V, L-J: 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

Dylan (JUSTIN TIMBERLAKE) şi Jamie (MILA KUNIS) nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile în cap. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York, încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, cei doi încep să-şi dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie.

SALA 2: Pina 3D (Pina) –AG – PREMIERA

Regia: Wim Wenders
In rolurile principale: Pina Bausch
Gen: Documentar, Muzical
Durata: 100 minute

Ora : S,D: 18:00, 20:00 TARIF UNIC – 15 RON
V – spectacol de gala ora 20:35 – intrarea libera in limita locurilor disponibile
L-J: 21:00 TARIF UNIC – 13 RON
PINA este un film pentru Pina Bausch. Filmat 3D cu ansamblul companiei de dans Pina Bausch din Wuppertal, acest lungmetraj ilustrează ameţitoarea şi inimitabila artă a marii coregrafe germane care a murit în vara lui 2009. Invitând spectatorul într-o senzuală şi uimitoare călătorie într-o nouă dimensiune pe scena legendarei companii de dans, filmul îi însoţeşte pe dansatori şi în afara teatrului, în oraş şi în peisajul industrial din jurul Wuppertalului, locul care a fost căminul şi centrul activităţii creatoare a Pinei Bausch timp de mai bine de 35 de ani.

SALA 2: Strumpfii 3D (The Smurfs – 3D) – AG

Regia: Raja Gosnell
In rolurile principale: Neil Patrick Harris, Hank Azaria
Gen: Animaţie,Comedie,Familie,Fantastic
Durata: 86 minute

Ora: S,D: 12:00
V,L-J: 13:00
Ştrumpfii sosesc pe marele ecran odată cu producţia Columbia Pictures şi Sony Pictures Animation, comedia de live-action şi animaţie, Strumpfii. Când vrăjitorul cel rău Gargamel îi alungă pe Ştrumpfi din satul lor, ei sunt aruncaţi printr-un portal magic tocmai în lumea noastră, aterizând în inima New York-ului, chiar în Central Park. Renumiţii pitici albaştri, care au devenit captivi în marea metropolă poreclită the Big Apple, trebuie să-şi găsească urgent drumul spre satul lor, înainte ca vrăjitorul Gargamel să le dea de urmă.

SALA 2: Destinatie Finala 5 -3D (Final Destination 5) – IM-18

Regia: Steven Quale
In rolurile principale: Emma Bell, Arlen Escarpeta, Nicholas D’Agosto
Gen: Horror,Thriller
Durata: 92 minute

Ora: S,D: 14:00, 16:00, 22:15
V: 15:00, 17:00, 23:00
L-J: 15:00, 17:00, 19:00, 23:00
În Final Destination 5, Moartea este dezlănţuită de premoniţia unui om care îşi salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbuşeşte. Însă aceşti nefericiţi nu ar fi trebuit să scape cu viaţă ş intră într-o cursă cumplită împotriva timpului, încercând cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morţii. Şi încă o dată se dovedeşte că indiferent unde încearcă să fugă, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi păcălită.

SALA 3: Columbiana (Colombiana) – N-15- PREMIERA

Regia: Olivier Megaton
In rolurile principale: Michael Vartan, Zoe Saldana
Gen: Acţiune,Aventuri,Dramă, Thriller
Durata: 108 minute

Ora : S,D: 22:30
V,L-J : 20:00
Columbiana este un action-thriller senzaţional în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanţe, tânăra reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării.

SALA3: Miezul Noptii in Paris (Midnight in Paris) –AG

Regia: Woody Allen
In rolurile principale: Marion Cotillard, Rachel McAdams, Owen Wilson
Gen: Comedie,Romantic,Dragoste
Durata: 100 minute

Ora : S,D: 20:15
V,L-J : 22:30
Miezul Nopţii în Paris este o comedie romantică al cărei decor este Parisul, unde o familie aflată acolo pentru afaceri şi doi tineri logodiţi care urmează să se căsătorească în toamnă trăiesc o experienţă care le va schimba viaţa pentru totdeauna. E despre un tânăr îndrăgostit de Paris şi despre iluzia generală că, dacă ne schimbăm viaţa, schimbarea va fi cu siguranţă în bine. Distribuţia îi include pe Owen Wilson, Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Carla Bruni..

SALA 3: Dacă aş fi… tu? (The Change-Up) – AP – 12

Regia: David Dobkin
In rolurile principale: Ryan Reynolds, Jason Bateman
Gen: Acţiune, Comedie
Durata: 112 minute

Ora: S,D: 13:30, 15:45
V,L-J: 14:45
Mitch (Reynolds) şi Dave (Bateman) au crescut împreună şi erau de nedespărţit, dar, de nişte ani buni viaţa i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, de soţie şi de cei trei copii, Mitch e celibatar, mai mult fără job, şi complet nematurizat, căruia nu i-a plăcut niciodată să-şi asume vreo responsabilitate. În ochii lui Mitch, Dave are tot ce-şi doreşte: o soţie frumoasă, pe Jamie (Leslie Mann), nişte copii care-l adoră şi un job extrem de bine plătit într-o prestigioasă firmă de avocatură. Pentru David, viaţa lui Mitch, fără niciun stres şi fără nicio obligaţie, e doar un vis. După ce ies la o băută într-o seară, Mitch şi Dave au parte de experienţa vieţii lor: a doua zi se trezesc că au făcut schimb de… corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Să tot aibă de ce să se sperie de moarte!

SALA 3: O zi din viata (Life in a Day) – AP -12

Regia: Kevin Macdonald, Joseph Michael
In rolurile principale: Cindy Baer, Moica, Caryn Waechter
Gen: Documentar
Durata: 119 minute

Ora : S,D: 18:00- TARIF UNIC – 12 RON
V,L-J: 18:00- TARIF UNIC – 10 RON

Life in A Day este un documentar, primul de acest fel, bazat pe materiale video trimise de oameni din toată lumea, o capsulă a timpului care spune generaţiilor viitoare cum era să fii în viaţă pe 24 iulie 2010.

SALA 4: A naibii dragoste (Crazy, Stupid, Love.) –N -15 – AVANPREMIERA

Regia: Glenn Ficarra, John Requa
In rolurile principale: Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling, Steve CarellGen: Comedie
Durata: 118 minute

Ora : Mi: 19:45
J: 15:15, 17:15, 19:45, 22:15

Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşeală de ceva timp şi ar dori să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani… este depăşit de situaţie. Astfel, începe să-şi petreacă serile singur într-un bar şi are norocul să devină protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tânăr şi atrăgător, care îl ajută să o uite pe Emily şi să îşi trăiască viaţa. Dar, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima şi toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat.

SALA 4: Sefi de cosmar (Horrible Bosses) –N -15

Regia: Seth Gordon
In rolurile principale: Charlie Day, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey
Gen: Comedie
Durata: 98 minute

Ora : S,D: 12:45, 15:15, 17:15, 19:45, 22:45
V, L-M: 15:15, 17:15, 19:45, 22:15
Mi: 15:15, 17:15, 22:15

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) şi Dale (Charlie Day) viaţa la muncă a devenit un adevărat coşmar. Cum niciunul dintre ei nu-şi permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea uşura existenţa ar fi să-şi pună cu botul pe labe şefii abuzivi, interpretaţi de Jennifer Aniston, Colin Farrell şi Kevin Spacey. Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare şi apelează la un fost puşcăriaş (Jamie Foxx) cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar suprizele se ţin lant.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont