Academia de Studii Economice din Bucureşti tine următoarele programe de master în limba engleză: „Cercetare în afaceri”, „Antreprenoriat şi administrarea afacerilor în energie”, „Contabilitatea afacerilor”, „Antreprenoriat şi administrarea afacerilor”, „Securitate informatică”, „Contabilitate, audit şi informatică de gestiune”, „Managementul afacerilor internaţionale”.

Lista programe de masterlor în limba engleză oferite de Universitatea din Bucureşti

Programul de master  „Economie comportamentală” este oferit de Facultatea de Administraţie şi Afaceri şi de Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din București.

Programul de master  „Consultanţă în afaceri” este oferit de Facultatea de Administraţie şi Afaceri.

Admiterea la aceste programe de master constă într-o probă eliminatorie – ori test scris de limba engleză, ori un certificat de competență lingvistică tip Cambridge, Oxford, TOEFL, IELTS.
La ambele programe de masterat enumerate mai sus, media de admitere a candidaţilor admişi la proba eliminatorie constă în test grilă din bibliografia recomandată şi un interviu, probe cu pondere egală în media finală a candidaţilor.

Programul de master  „Arbitrajul internațional” în limba engleză este oferit de Facultatea de Drept a UB.
Admiterea la programul de masterat „Arbitrajul internațional” constă într-o probă eliminatorie de limba engleză şi un test grilă la următoarele discipline: legea model UNCITRAL privind arbitrajul comercial şi regulile de arbitraj ICC Paris.

Programul de master  „Analytic Philosophy” este oferit de Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti.
Programul are profilul unui masterat de cercetare şi vizează aprofundarea unor probleme şi teme dificile dezbătute în cadrul filosofiei analitice, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea disciplinelor filosofice fundamentale precum epistemologie, logică, ontologie, se arată în prezentarea oficială a programului de master.
Admiterea la acest program de masterat constă în redactarea unei scrisori de intenţie în limba engleză (de maximum trei pagini) şi prezentarea acesteia în faţa comisiei de concurs.

Programul de master  „Chemistry of advanced materials” este oferit de Facultatea de Chimie a UB.

Programul de master  „Interaction of radiation with matter” este oferit de Facultatea de Fizică a UB.

Programul de master  „Air-environment risks and health response” este oferit de Facultatea de Biologie, de Facultatea de Fizică şi de Facultatea de Geografia ale UB.

Programul de master  „Applied geophysics” este oferit de Facultatea de Geologie şi Geofizică a UB.

Programul de master  „Research in Sociology” este oferit de Facultatea de Sociologie a UB.

Lista programe de masterlor în limba engleză oferite de Universitatea Babeş-Bolyai (UBB)

Facultatea de Business a UBB tine programul de master „International Business Administration”.

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul UBB tine următoarele programe de master în limba engleză: „Administraţie publică”, „Managementul crizelor şi conflictelor”, „Managementul instituţiilor publice şi non-profit”, „Comunicare mediatică”, „Dezvoltare internaţională”, „Proiectarea cercetării şi analiza datelor în ştiinţele sociale”..

Următoarele programe de master sunt oferite în limba engleză de Facultatea de Matematică şi Informatică a UBB: „Matematică computaţională”, „Modelare şi simulare/ Inteligenţă computaţională aplicată”, „Programare bazată pe componente”, „Inginerie software”.

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor tine două programe de master în limba engleză: „Managementul dezvoltării afacerilor”, „International business management”.

Catedra de Studii Americane şi Catedra de Relaţii Internaţionale ale Facultăţii de Studii Europene de sub cupola UBB tine programul de master „Studii Transatlantice”.
Admiterea la acest program constă într-o scrisoare de intenţie şi un interviu pe marginea unui proiect de cercetare pe teme transatlantice.

Facultatea de Fizică a UBB tine trei programe de master în limba engleză: „Fizica Corpului Solid”, „Fizică Computaţională”, „Biomateriale”.

Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică a UBB tine două programe de master în limba engleză. Este vorba de „Modelare Moleculară în Chimie şi Biochimie”, „Inginerie Chimică Avansată de Proces”.

Programul de master  „Oferitional and Occupational Health Psychology” este oferit de Departamentul de Psihologie al Universităţii de Vest din Timişoara.
Admiterea la acest program constă într-o probă eliminatorie – un interviu motivaţional susţinut în limba engleză, pentru ca cei admişi la această probă să susţină un examen tip grilă în limba engleză de verificare a cunoştinţelor de specialitate.

Ce programe de master în limba engleză tine Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi

Următoarele programe de master sunt oferite în limba engleză de Facultatea de Informatică a Universităţii publice din Iaşi: „Sisteme distribuite”, „Optimizare computaţională”, „Lingvistică computaţională”, „Ingineria sistemelor software”, „Securitatea informaţiei”, „Studii avansate în informatică” sunt oferite de Facultatea de Informatică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Programul de master  „Geochimia mediului” este oferit de Facultatea de Geografie şi Geologie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Următoarele programe de master în engleză sunt oferite de Facultatea de Fizică a Universităţii publice din Iaşi: „Biofizică şi fizică medicală”, „Fizica plasmei, spectroscopie şi autoorganizare”, „Modelare şi simulare”, „Materiale avansate. Nanotehnologii”.

Programul de master  „Teoria riscului şi aplicaţii” este oferit de Centrul de Studii Europene al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont