Stiinte politice Bucuresti: Examen licență, sesiunea iunie 2012 – studenți din ani anteriori

Dacă sunteți student din anii precedenți și doriți să suțineți examenul de licență în sesiunea iunie 2012 este suficient să depuneți la secretariat, formularul de înscriere la licență pentru studenți din ani anteriori (completat și semnat), împreună cu declarația de autenticitate și lucrarea de licență până cel târziu 15 iunie 2012.

Aici gasiti formularul de inscriere la licenta

Mai jos aveti un model de declaratie de autenticitate:

DECLARAŢIE

Subsemnatul / Subsemnata __________________________________,
candidat la examenul de licenţă la Facultatea de Ştiinţe Politice,
în domeniul ŞTIINŢE POLITICE,
specializarea _______________________________________________________
declar pe propria răspundere că lucrarea de faţă este rezultatul muncii mele, pe baza cercetărilor mele şi pe baza informaţiilor obţinute din surse care au fost citate şi indicate, conform normelor etice, în note şi în bibliografie. Declar că nu am folosit în mod tacit sau ilegal munca altora şi că nici o parte din teză nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale cuiva, persoană fizică sau juridică. Declar că lucrarea nu a mai fost prezentată sub această formă vreunei instituţii de învăţământ superior în vederea obţinerii unui grad sau titlu ştiinţific ori didactic.

Semnătura,

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont