Se pare ca cel mai bun oras in care sa locuiesti daca esti student este Montreal in Canada! In Top, Canada mai apare si pe locul 10, cu Vancouver, si pe 11, cu Toronto.

Anul acesta, Parisul a pierdut la capitolele costuri si siguranta.

Orasele cu cele mai mici costuri sunt Kuala Lumpur, in Malaezia, si Surabaya, in Indonezia. La polul opus, cele mai scumpe, sunt Stockholm, in Suedia, si New York, in SUA.

Tarile asiatice, mai ales China si India, atrag cei mai multi studenti straini. Acestea sunt prezente pe cinci pozitii ale topului. Cel mai bine situat este Seulul, din Coreea de Sud, aflat pe locul 4.

In SUA s-a depasit recent un record, numarul studentilor straini fiind de peste un milion. Numai din China au venit aproape 330.000. Acestia aduc economiei tarii 36 de miliarde de dolari.

Iata topul celor mai bune orase pentru studenti:

1. Montreal
2. Paris
3. Londra
4. Seul
5. Melbourne
6. Berlin
7. Tokio
8. Boston
9. Munchen
10. Vancouver
11. Hong Kong si Toronto
13. Sidney
14. Singapore
15. Zurich
16. Viena
17. Kyoto-Osaka-Kobe
18. Edinburgh
19. New York
20. Brisbane
21. Taipei
22. Canberra
23. Barcelona
24. Manchester
25. Shanghai

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont