Un cuplu decide să plece in Caraibe. Sotia decide sa vină mai tîrziu din cauza serviciului. Cînd soțul a ajuns la hotel, a decis să-i scrie un mail sotiei dar a greșit o literă din adresă și mailul a fost trimis la altă adresă.
Mailul ajunge din greșeală la o văduvă ce venise tocmai de la înmormantarea soțului. Citește mailul si leșină. În mesaj scria:

„Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde să primești vești de la mine pe această cale, dar acum au calculator aici si poți trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns și am verificat ca totul să fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia aștept să te văd și sper ca aceasta călătorie sa fie la fel de liniștită ca a mea. Nu-ți lua multe haine că aici e o căldura infernala….

Vacanta in Caraibe

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont