Autograful lui Iulius Cezar costă două milioane de dolari, dar nici unul nu a fost găsit încă;


Reteta rapida – Tartine calde, cu branza si ceapa verde

Daca faci un chef in camin si pe langa bautura vrei sa-ti impresionezi invitatii cu ceva gustos, va propunem o reteta rapida, simpla si delicioasa ­čśë

Ingrediente

1 paine tip franzela micuta, sau ciabatta ….
200 gr cascaval ras
1 legatura ceapa verde
2 linguri maioneza
2 linguri iaurt sau smantana
2 catei usturoi
piper

Preparare

  1. Branza rasa se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, cu iaurtul si maioneza pana se leaga. Se adauga usturoiul strivit si se condimenteaza cu piper. Puneti si sare daca branza nu e sarata.
  2. Painea se taie in doua pe lung. Pe jumatate se pune toppingul. (ingredientele din topping sunt suficiente pentru o jumatate de franzela)
  3. Punem toppingul in strat generos
  4. Pornim cuptorul pe grill si punem painea dedesubt pentru 5 minute, pana se rumeneste branza
  5. Se scoate painea de la cuptor si se lasa cateva minute sa se racoreasca si apoi taiem tartine groase de 2 degete pe latul painii si se aranjeaza pe un platou sau fund de lemn.

 

Pofta buna!!!

Studentii pe net au cautat:

retete de tartine simple,tartine calde

 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Articole Retete Sfaturi , , , , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Sari la bara de unelte