A apărut parfumul cu miros de bani – Cercetătorii japonezi au descoperit de curând că mirosul banilor îi face pe angajaţi mai eficienţi.

Sedus de această teorie, Patrick McCarthy, un creator de parfumuri din Statele Unite a creat un parfum neobişnuit, unul pentru bărbaţi şi unul pentru femei, cu dublă funcţie: de motivare profesională a celui/celei care îl foloseşte şi de înmiresmare.

Pentru parfumul „Money”, varianta masculină, Patrick a combinat mirosul de hârtie cu esenţele de citrice, rozmarin şi lemn preţios, în vreme ce, pentru varianta feminină, creatorul a mixat esenţe plăcute de mandarină, frezie, fructul pasiunii şi pepene. Preţul unei sticluţe de parfum este de 31,52 de dolari.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont